Öt évvel ezelőtt a britek a függetlenség mellett szavaztak

2021. június 23. 12:14

Nemzeti ünneppé, függetlenségünk napjává kellene válnia ennek a napnak.

2021. június 23. 12:14
null
Nigel Farage
Facebook

„5 évvel ezelőtt a britek elutasították az uralkodó intézményeket és a függetlenség mellett szavaztak. Nemzeti ünneppé, függetlenségünk napjaivá kellene válnia ennek a napnak.”

Fotó: MTI/ANP/EPA/Robin Utrecht

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hájas Gerzson a hitlerszakértő
2021. június 24. 02:34
Na, megint vartyog anglia gyurcsány
kizökkentidő
2021. június 23. 15:56
Vannak akik szavazhatnak róla és vannak akik nem. A politikusok eldöntik, hogy miről lehet népszavazni és miről nem. Idehaza fel sem merül az Unionistákban, hogy megkérdezzék erről a népet. Ilyen egy demokrácia? Aligha.
lehetkalman
2021. június 23. 14:55
Ez egy annyira alja tetű, hogy itthon tuti fideszes politikus lenne...
Secnir
2021. június 23. 14:26
ja, a kommentek is jól mutatják: "5 years ago the British people voted to damage the country irreparably. And you are complicit. There is not a single identifiable positive for brexit yet, and there never will be. You should be tried for treason." " Yes,but where is the independence?Immigration stopped? All of the promised funding to NHS?" "You can pay my employment costs then Nigel Farage" "Having voted leave after listening to various Snake oil salesman, I wish I'd voted remain... Irish border problems.. Farming problems.. Fishing problems.. Finding people to work our fields and NHS.. Its a complete fiasco and someone somewhere has made a LOT of money from it." "Oh shut up Nigel" és így tovább...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!