Oltás után eltitkolt halálesetekkel riogat Dúró Dóra

2021. július 17. 12:56

A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely szerint elfogadhatatlan, hogy bizonyos munkahelyeken kötelező lesz az oltás – állítja a párt politikusa közleményében.

2021. július 17. 12:56
null

„Először a nyári táborok lebonyolításában közreműködő pedagógusok részére tette kötelezővé az oltást a kormány, most pedig az egészségügyi dolgozók számára is. A Mi Hazánk az egyetlen párt, amely szerint elfogadhatatlan, hogy bizonyos munkahelyeken kötelező lesz az oltás, ehelyett a a vakcinák beadásának valódi következményeiről kellene beszélni” – írja Dúró Dóra a Mi Hazánk képviselője az MTI-nek eljuttatott közleményében.

Állítása szerint a Mi Hazánkhoz több olyan bejelentés is érkezett, amely az oltás beadása utáni napokban-hetekben történt halálesetekről vagy súlyos tünetekről szól; ám szerinte ezt nem vizsgáltatják „sem a gyógyszergyártók, sem a velük összejátszó kormány”.

Dúró Dóra pártja ezért semmilyen lezárást nem tud támogatni a későbbiekben, úgy vélik a kormány eleget ártott így is a gazdaságnak.

„Ellenezzük a gyerekek oltását, és nem fogadjuk el a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők diszkriminációját sem, és semmilyen esetben nem fogadjuk el az oltás kötelezővé tételét, ahogy azt már nálunk is bejelentették az egészségügyi dolgozóknak. Mindenki maga dönthessen a sorsáról, korrekt tájékoztatás után! Aki fél a vírus kockázatától, magát beoltathatja, de bármilyen erőltetés elfogadhatatlan” – áll a képviselőnő által jegyzett közleményben. 

(MTI-OS)

Fotó: MTI/Bruzák Noémi

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Macskakalapban2
2021. július 18. 10:57
Orbánék megengedték nekik hogy az elmebeteg konteósok hátán bekerüljenek a parlamentbe ezek a mocskos szarháziak.
hátakkor
2021. július 18. 10:07
Dórának elég légüres a tér. Jövőre leadja a verdát és igazi civil lesz.
Dorset Naga
2021. július 17. 20:46
Jesszusom, így oldalról valami nyomorultnak néz ki. Közel sem olyan mint szemből. Rontotta az ázsióját, kinézet tekintetében különösen. A mondanivalója eddig se volt érdekes.
rókabácsi
2021. július 17. 20:01
és ez fog menni!n hátha lesz 5%!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!