Lesz elszámoltatás!

2021. július 05. 15:17

Egyetlen gazembernek sem biztosítunk szabad elvonulást, és senkit sem fogunk a jobboldalnak szánt, rosszul értelmezett politikai gesztusként búcsúzóul kitüntetni.

2021. július 05. 15:17
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„A DK miniszterelnök-jelöltjeként már több mint egy hónapja járom az országot megállás nélkül. Voltam 200 ezres városban és 1000 fős községben is. Egy dolog biztosan összeköt benneteket: elszámoltatást akartok. Mert éppen itt van az ideje annak, hogy végre az asztalra csapjunk!

Hogy visszavegyük, ami a miénk, és amit elvettek tőlünk. Hogy számon kérjük azokat a bűnöket, amiket tizenkét éven át elkövettek ellenünk. Hogy visszavegyük azokat az óriásvagyonokat, amiket a mi zsebünkből, a mi kórházainkból, a mi iskoláinkból, a mi nyugdíjunkból, a mi fizetésünkből vettek el. Mi nem fogunk bocsánatot kérni, mi nem fogunk pironkodni. Egyetlen gazembernek sem biztosítunk szabad elvonulást, és senkit sem fogunk a jobboldalnak szánt, rosszul értelmezett politikai gesztusként búcsúzóul kitüntetni.

És igen, ki fogjuk mondani: az az alaptörvény, amit a Fidesz tákolt össze, törvénytelen, mert alkotmányellenes. Ez az alaptörvény az egész Orbán-rendszerrel együtt a kukába fog menni. Miért? Azért, mert egy olyan országot akarok létrehozni miniszterelnökként, ahol soha az életben nem fordulhat elő, hogy valaki a gázszerelőjével, a családtagjaival, a kollégiumi társaival összefogva szétlopja az országot.

Igazságtétel lesz, amelyben a bűnösök, és csakis a bűnösök bűnhődnek. De ehhez nem elég győznünk, tudnunk kell kormányozni is. Csak akkor leszünk képesek igazságot tenni, és megteremteni a társadalmi béke feltételeit. A béke és az igazság egymás édestestvérei, egyik a másik nélkül nem létezhet. Én erre készülök a DK miniszterelnök-jelöltjeként.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 253 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bpe
2021. július 07. 00:53
3,1415926535ri néni 3,1415926535csája, klára, ennyi az ideishímzett mondandóm. :3
ivanoohe
2021. július 06. 18:27
Elmész te abba a bolgár narkós kurva anyádba.hülye picsa :)
tölgy
2021. július 06. 18:08
"Lesz elszámoltatás" Hál' Istennek! Már azt hittem, hogy a böszmepár végleg megúszta! Kilépni, visszaállítani a halálbüntetést és a böszmepárt méltó helyére aggatni. Ez az új menetrend.
Ferry63
2021. július 06. 16:34
Az lenne a legjobb , ha haza mennél te bulgár ringyó, és mondjuk böszmét is magaddal vinnéd! Hogy van neked képed , itt Magyarországon elszámoltatásról beszélni! Mit akartok , talán most élessel lőni? Végre alakul az ország , minden téren, ti meg álmodoztok, közben hazudoztok , vádaskodtok, hatalomra éhesen Ferikével!? Nagyon jó ez így , úgy hogy , jobb lenne ha befognátok azt a mocskos pofátokat, és elhúznátok végre!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!