Vagy a mozgalom, vagy a nemzet! 

2021. július 17. 20:41

„A család az család” szlogen azt kívánja kifejezni, hogy lényegében nem létezik definíció a családra, és nincs is szükség rá.

2021. július 17. 20:41
Orbán Balázs
Orbán Balázs
Facebook

„Az lmbtq-mozgalom egyszerű tételekkel operál. Ilyen egyszerű tétel például, hogy »a család az család« vagy »a szerelem az szerelem«. Ki vitatkozna érdemben ezekkel az állításokkal? Az ilyen, saját értelmüknél fogva igaz állításokat a logika tudománya tautológiának nevezi. Az, hogy az lmbtq-mozgalom ilyen mottókat választ, közel sem véletlen. Valójában minden definíció értékvállalást von maga után, kivéve a tautológiákat. 

»A család az család« szlogen ennek fényében azt kívánja kifejezni, hogy lényegében nem létezik definíció a családra, és nincs is szükség rá. Egy könnyen dekódolható, befogadó jelszó – és kész is! Mint a macskás videók az interneten. Ám mintha megbomlani látszana a befogadó egyetemesség.Történt ugyanis, hogy a labdarúgó-Európa-bajnokság alatt a Magyarország elleni hecckampány során az lmbtq- és a nemzeti zászlók használatát egymással szembe állították a mozgalmat támogató nyugati véleményformálók.

Csakhogy ez óriási hiba volt. Ezzel azt a tautológiát számolták fel, amelyre a mozgalom ideológiája épül. Innentől »a család az család« vagy a »love is love« már egy csapásra nem azt jelenti, hogy bárki akárhogy definiálhatja önmagát. A szembeállítás következtében »a család az család« azt jelenti, hogy az lmbtq-mozgalommal párhuzamosan nem határozhatod meg magad nemzeti érzelműként. Vagy a mozgalom, vagy a nemzet! Nem véletlen, hogy a magyarok nagy egységben mondanak nekik nemet. S ez jól van így.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. július 18. 09:34
"Az lmbtq-mozgalom egyszerű tételekkel operaál." Melyik politikai mozgalom nem? A "Ha Magyarországra jössz, nem veheted el a magyarok munkáját." párt Fidesz most emelte a duplájára a foglalkoztatható külföldiek számát. "A jövő elkezdődött."
djcs
2021. július 18. 07:14
A pszichopata https://nehatralj.blog.hu/2021/07/17/a_pszichopata_893
Papamaci1957
2021. július 18. 03:47
A család az család, az anya az nő, az apa az férfi, a gyermek az gyermek.
Mr.Woof
2021. július 17. 23:38
A család az család mindenkinek mást jelent. Van aki rossz családba született, igy az ő csaladja akár a barátait is jelentheti, ugyanakkor családnak számíthat 2 azonos nemű pár gyerekkel is vagy akár 1 szülő egy gyerekkel... Stb stb. Ne az állampárt mondja már meg, hogy mi a család, nem az ő dolga a hálószobákban turkálni, hanem minden magyart egyenlően képviselni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!