Transznormális valóság

2021. július 16. 09:16

Az, hogy ki hogy érzi jól magát a hálószobában, tényleg magánügy.

2021. július 16. 09:16
null
Rőfös Géza
Kontra

„Magyarországgal (és nem mellesleg Lengyelországgal) szemben is megindult a kötelezettségszegési eljárás.

Egy kulturális és életmód-háború ideológiai és jogi frontján eldördültek a nehéztüzérség ágyúi, úgy tűnik, Brüsszel kifejezetten szeretné elvitatni a választói felhatalmazással törvénykező Orbán-kormány azon jogát, hogy a gyermeknevelés irányának privilégiumát családon belül hagyja.

Sokan kifejtették már pro és kontra érveiket ebben a vitában. Mi most arra szeretnénk vállalkozni, hogy néhány képi és videós illusztráció segítségével mi is az a »teljesen normális« életstílus, melynek nyugatról most helyet követelnek az óvodákban, iskolákban és a fiatalok által fogyasztható médiumokban. 

MERT UGYE HA NINCS IGÉNY RÁ, HOGY MEGJELENJEN, ENNEK KORLÁTOZÁSA SEM ZAVARNA SENKIT, ÉRTEM?

Az, hogy ki hogy érzi jól magát a hálószobában (konyhaasztalon, spájzban, istállóban, hűtőszekrényben, ki hol szereti, stb...), tényleg magánügy. Az is magánügy, ha valaki felnőtt fejjel fogja magát, a saját döntése alapján szárnyas péniszt tetováltat a homlokára. Ez egy szabad ország.

De vajon ez normális?

Mi a normális?

Leginkább az, amit Ön annak érez.

És amit a társadalom többsége nem érez annak, az ITT ÉS MOST nem normális.”

Címlapfotó: MTI/EPA/Omer Messinger

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. július 16. 13:28
Kifejezetten nem tartom normálisnak, hogy egy újság, mint a Mandiner ennyire gerjedjen erre a témára, amely szöges ellentétben áll azzal, amit az olvasóinak a többség normálisnak gondol.
Akitlosz
2021. július 16. 13:27
"Transznormális valóság Az, hogy ki hogy érzi jól magát a hálószobában, tényleg magánügy." Na és hol lát hálószobát a képen a szerző?
olajfa1
2021. július 16. 12:50
Brüsszel kivonulhatna a magyarok hálószobájából! Oda még az oroszok sem tették be a lábukat még az ideológiájukkal sem!...
Pető Márton
2021. július 16. 11:19
Ez az a teljesen normális életstílus, melynek nyugatról most helyet követelnek az óvodákban, iskolákban és a fiatalok által fogyasztható médiumokban. https://photos.google.com/share/AF1QipMUfj0PD5RDSqXcQkCJgrZTxAGcBG0sIZNLRftO3EFFSGIcXXpWRzqwz6sjxEoTBg?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202107&key=YzhxQmY4Y3JLcGVVY0VCampQSVYtSk5adi13MjRB
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!