Tanmesék az igazságszolgáltatásról

2021. augusztus 19. 20:45

Hátborzongató, európai ésszel felfoghatatlan, embertelen, a legsötétebb liberális „woke-kor”.

2021. augusztus 19. 20:45
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Nemzet

„Első tanmese:

»Érdekes és tanulságos videót mutatott be a Vice News még júniusban, amelyben egy tálib tárgyalásnak lehetünk szemtanúi« – számolt be a 444.hu. A tárgyaláson egy férfit vádolnak meg juhlopással, aki bármiféle jogi képviselet nélkül áll az ítélőszéke előtt. 

»Mondd el az igazat, vagy megverünk« – mondják neki, ezután ráütnek egy bottal. Az egész vallomást mobiltelefonnal rögzítik, és a vádlottat arra kényszerítik, hogy vallja be a lopást. A parancsnok a tárgyalás során arra a következtetésre jut, hogy a lehetséges büntetés vagy kézlevágás, vagy korbácsolás lesz. 

»Az emberi jogi szervezetek azt mondanák: egy képviselet nélküli ember elleni eljárás olyan emberek részéről, akinek nincs jogi képzettsége, az nem igazságszolgáltatás, mit válaszolna erre«– kérdezi Hind Hassan, a Vice News riportere, mire Tawakul parancsnok azt mondja: »Ez hülye kérdés, minden cselekedetünk a Koránból vezethető le.« »A parancsnok arról is beszél, hogy a saría és a Korán alapján fognak törvénykezni, ha átveszik az országban a hatalmat. Mint ismeretes ez a napokban megtörtént.«

Vitán felül kijelenthetjük, ez rettenetes. Hátborzongató, európai ésszel felfoghatatlan, embertelen, bicskanyitogató, a legsötétebb középkor.

Második tanmese:

»Nyolcszáznegyvenezer koronát (körülbelül nyolcvanezer euró) kap a svéd államtól egy migráns bűnöző, mindezt pedig egy megdöbbentő bírósági ítéletnek köszönhetően.

Két szíriai migráns 2017-ben érkezett Svédországba, ahol rögtön menedékjogot és a megélhetéshez szükséges pénzt kaptak. Néhány héttel később azonban súlyos bűncselekményeket követtek el Malmőben, ahol elraboltak egy nőt, és fojtogatás közben megerőszakolták. Pár héttel később egy másik nőt raboltak el, akit pincébe zártak, majd megverték és megerőszakolták. Emellett számos egyéb bűncselekményt is elkövettek, mint zsarolás, lopás, tiltott járművezetés« – írja az Erdély.ma svédországi tudósítója.”

Nyitókép: Stringer / Sputnik / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia
2021. augusztus 21. 10:48
Megnéztem az erdélyma impresszumát,csupa kipróbált magyarországi "újságíró" semmilyen erdélyi kötöttséggel itthonról ír cikket,amit átvesz az összes orbánista lap. Megnéztem,milyen nyoma van a svéd lapokban ennek a cikknek,hát semmi. Kerestem hivatkozást,semmi... Na menjetek a picsába hazug narancskommunista csőcselék!
P.S.
2021. augusztus 20. 20:13
Csisibészkéim! A 7h53' as Rony Tronco hozzászólás nincs itt. A P.S. hozzászólása itt van, a telefonon nincs. "Válasz erre" nincs egyik helyen sem. Ügyes! De nagy gazembersége a cenzúrának. mandineres demokratáim.
Osztap Bender
2021. augusztus 20. 16:08
Vajon mikor mondasz "tanmesét" a várbéli kedvezményes díjazású lakások megszerzési módozatairól? No meg arról, hol is kell erre "jelentkezni"?
Élő Éva
2021. augusztus 20. 12:47
Bűn az már nincs is, mert már nincs gyilkosság, csak bűnöző gének a hibásak. Varnus Xavér írt egy könyvet, a címe: Isten majd mebocsát, mivel ez a foglalkozása . Ő még tételez némi bűnt, de bűnbánásról szó sincs. A liberálisok azt kérdezik, miféle bűnről hamukálsz? Nemi erőszak? Ugyan kérem, más kultúrában szocializálódtak szegény migrik, meg kell őket érteni. Nincs szodómia, pedofília, incestus, stb. mert ezek mind a természet részei. A jog teljesen elveszti az uralmát, már csak azok ellen alkalmazza az Unió, akik még ragaszkodnának a jog életvédő funkciójához. A jog túlterjeszkedése, a jog inflációjához, a jogállam felszámolásához vezet, ami a demokrácia, mint valamiféle rendezett viszony anarchiába süllyedését eredményezi. A felvilágosult humanizmus téveszmélye, miszerint nem kellenek isten által kinyilatkoztatott törvények, mert az embereket a természet rendje, ás a józan ész eleve belátásra bírja, hogy az isteni törvényekkel megegyező módon viselkedjenek. /Ne lopj, Ne ölj, Ne paráználkodj stb./ Vagyis, a jó és a rossz a természet törvényszerűségéből, a józan ész belátása szerint az ember számára eleve adott, az Istenbe vetett hit nélkül is. Szörnyű világháborúk bizonyítják e hiedelem téves voltát, majd szaporodásképtelen, értékvesztett tömeggé váltunk, Ha minden házasság, akkor semmi sem az, A fogalmak inflálódnak. Csak isten törvényében mint valami túlélő tutajba kapaszkodva vészelhetjük át ezt az időt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!