A Népszava szerint Orbán beavatkozik a francia elnökválasztásba

2021. szeptember 26. 10:25

De mit akarnak Brüsszel és Soros ügynökei nálunk?

2021. szeptember 26. 10:25
null
Nagy Ervin
Nagy Ervin
PestiSrácok.hu

„Azt írja a Népszava, hogy Orbán Viktor súlyosan beavatkozik a francia belpolitikába, amikor Budapestre hívja Éric Zemmourt. Tényleg meghülyült mindenki a kriptokommunista szerkesztőségben? Habár a cikk leginkább Zemmour karaktergyilkolásával foglalkozik, ahogy általában a baloldali propagandasajtó vadászik a többi világhírű tudósra, művészre, médiaszereplőre és persze minden olyan politikusra is, akik meg merték dicsérni az Orbán-kormány családpolitikáját, de a címbéli állítás akkor is szürreális. A Népszabadság »futottak még« újságíróiból »megerősített« Népszava tényleg ilyen nagyhatalmú politikusnak látja Orbán Viktort? Ugyan! Hipokrita és cinikus állítás egy rossz tréfába bújtatva, hisz arról hosszan lehetne értekezni, hogy az elmúlt egy évtizedben ki, mikor és mennyiszer akart a magyar belpolitikába beavatkozni. Kérdezzék csak meg például Róna Pétert, aki évről-évre megjósolja, hogy most már tényleg megbukik Orbán, pontosabban megbuktatja Brüsszel.

Európa és a nyugati civilizáció az önfeladás állapotában van. A globális nyomás alatt álló kulturális identitás egyre csak halványul és végzetes mértékben fogyatkozunk. A demográfiai probléma ma a Nyugat legégetőbb problémája – hangzott el a IV. Budapesti Demográfiai Csúcson, ahol Orbán Viktor a magyar családbarát politikáról tartott előadást.”

Fotó: Mátrai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. szeptember 27. 10:01
Hát nekem furcsa lenne, ha mondjuk Berlinben, Párizsban 2022-ben magyar választások eredményvárót szerveznének a Humbolton, vagy a Sorbonon. Mit csinál ez a Corvinmátyás? De hát csinálja. De nem kellene így elnevezni. Még megérteném, ha annyi pénzzel, NGO-val szálltunk volna be a német választásba, mint Soros.
Vakfolt
2021. szeptember 26. 19:40
"Orbán Viktor súlyosan beavatkozik a francia belpolitikába" Pedig ahogy el van szigetelődve, és minden nap megbukik, ez nem is lehetséges.
Eva-Anna
2021. szeptember 26. 17:42
Hallottam egy mondást, talán itt: olyan sötét feje van, hogy a negro cukor világit a szájaban! A meghivott vendék egy jelentös koponya. Úgy alakult a dolog, hogy nem Páris és nem Berlin, se nem London lett a polgári gondolkodás centruma, ha ttetszik 21. századi konzervativizmus gondolkodo mühelye. Dicséretes! Büszke lehetünk rá, hogy a filozofusoknak, közgazdászoknak,egyetemi tanaroknak, iroknak stb. otthont adunk
luisbathhelena
2021. szeptember 26. 16:51
A Népsaganak és a általában a liberálkomcsi cselédeknek el kéne dönteni hogy OV: a) teljesen elszigetelődött és a kutya se foglalkozik vele b) befolyásolja a világpolitikát, beleértve a francia elnökválasztást, az EU sorsát, a szenegáli kakaóbab termelést, az időjárást, a bolygók forgását, és a galaxisok összeomlását Mert a logika (ez ismeretlen fogalom a ballibsiknél) szabályai szerint mindkettő nem lehet igaz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!