Én nem szeretem az „elszámoltatás” szót

2021. szeptember 02. 09:21

Aki a választás előtt a leghangosabban és legtöbbször kiabálta ezt a szót, az utána többet lopott, mint az előző társaság.

2021. szeptember 02. 09:21
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„Én nem szeretem az »elszámoltatás« szót. Mert eddig mindig úgy lett, hogy aki a választás előtt a leghangosabban és legtöbbször kiabálta ezt a szót, az utána többet lopott, mint az előző társaság. Sajnos én többször hittem már ilyen kiabálóknak, ma már inkább azt szoktam nézni, mit tesz az illető, és azt gondolom, sokan így vannak ezzel. Az »elszámoltatás« helyett pedig javaslom a »jogi felelősségre vonás« vagy egyszerűen az »igazságszolgáltatás« kifejezéseket. Nehezebb kiabálni és megcsinálni sem könnyű, de lehetséges, ha megvan rá a szándék. 

Ma kaptam egy jelzést, hogy az ellenzéki vezetők közül még mindig sokan nem értik, miért indulok Zuglóban és miért nem »túrok ki« ügyeket ott az előválasztás előtt. A legelején elmondtam, hogy semmit nem kell »kitúrni«, és nem is lenne elegáns, hiszen akkor meg azzal vádolnának, hogy csak politikai haszonszerzés miatt vizsgálok ügyeket. Elég megnézni azokat a tényeket, amiket korábban független újságírók már megírtak, és mindent meg kell tenni, hogy ezeknek jogi és politikai következményei legyenek.”

Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zakar zoltán béla
2021. szeptember 02. 19:52
ana nász ember
makapaka2
2021. szeptember 02. 15:28
A komcsik mindig is a leszámolást kedvelték. Elvenni más vagyonát, sokszor legyilkolni a tulajdonost .Lásd Lenin fiúk .
nemmondom
2021. szeptember 02. 15:14
Majd nézzétek meg, ha nyerek Zuglóban milyen rövid idő alatt kiegyezünk.
Connold77
2021. szeptember 02. 12:37
Lefordítva magyarra, a bolgár tehén és a parizeres combo többet lopna bárkinél.. Értjük ákiboy de ezt eddig is tudtuk.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!