Igen tisztelt Paul Fox nagykövet úr!

2021. szeptember 03. 20:47

Kérem, nézze el Schmidt Mária nyilvánosságra hozott levelét.

2021. szeptember 03. 20:47
null
Juszt László
Juszt László
Facebook

„Schmidt Mária: »Boris Johnson, maga egy kis, széteső ország élén áll, olyan országban térdelgessenek, ahol erre igény van« – írta nyílt levélben az angol miniszterelnöknek.

Nos, van egy pont, amikor nem lehet csendben maradni. Így – bár nem szoktam – ezúttal én is kénytelen vagyok egy nyílt levelet írni.

Igen tisztelt Paul Fox nagykövet úr!

Az Egyesült Királyság magyarországi nagykövetsége

Kérem, nézze el ennek a zavart elméjű nőnek a nyilvánosságra hozott levelét, amelyet Boris Johnson angol miniszterelnök úrnak címzett.

Higgye el, hogy a magyar emberek normális többsége nem így gondolkodik. Tudom, nem mentség, de ha visszanézi S. M. korábbi megnyilvánulásait észlelheti, hogy az esetek többségében nem ura a szavainak. Gondolatai pedig honfitársainak millióit is folyamatosan sértik.

Azzal kapcsolatban, hogy a kormányhoz, a miniszterelnökhöz közelálló felelős közéleti szereplő, sokkal többet elárul Önnek, mint egy hosszú elemzés a magyarországi viszonyokról.

Bár meggyőződésem szerint a magyar miniszterelnöknek illene most bocsánatot kérni, de tartok tőle, hogy erre hiába várnánk.

Így én kérek bocsánatot a józan többség nevében, s egyúttal köszönöm meg a normális élet lehetőségét annak a közel 600.000 honfitársunknak, akik itthon nem találták meg a boldogulást.

Tisztelettel

Juszt László

újságíró”

Fotó: MTI/Balogh Zoltán 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. szeptember 14. 06:16
Orvvadász siráma a bukott bolsevizmus miatt. 8-10 vemhes őz, 10-20 vemhes nyúl. és egy buzi orrvadász aki édszben gazdag, de észben nem, lassan kimúl.
illibernyák
2021. szeptember 05. 16:09
Nem nagyon bírom Jusztot, de ez ott van. Telitalát. Minden szava áll, sajnos. Amúgy egészen elképesztő, hogy ennek a némbernek a szellemi ámokfutása miatt hány százezer magyar ember kényszerül szégyenkezni és magyarázkodni külföldi ismerősei, barátai előtt. Szerintem már a kuszaszemü is megbánta, hogy hirtelen felindulásból megírta a beteges képzelgéseit, amit a végtelen szolgalelküsége vezetett. Ez a rendszer nagy átka. A szakmai tudásnál sokkal fontosabb a nagy vezérhez való hűség. Már a pártközpontbaon is megváltozott a kommunikáció. Az új irány, amit Kubatov böfögött: "Néhány rasszista hülye tönkre teszi egy ország boldogságát". Már ők is látják, és tudják, hogy ha nem lépnek, akkor még nagyobb lehet a baj. De kétségtelen, hogy a pár tucat, pár száz idióta f@sz miatt nagyon meg fogja szívni a csapat, a szövetség és persze a normális szurkolók. Úgy látszik a mandis szalonnáci söpredék ezt nem hajlandó figyelembe venni. Pedig Kubatovre igazán hallgathatnank A Fradi meccseken már nincs "Indul a vonat Auschwitzba". Nincsenek zsidózások. A rasszizmust is visszaszorították. Jött az vénaszekenner, kitiltották a rasszista, neonáci ultrák egy részét. Bár fura, mert a Fradiban már egyetlen magyar sincs, egy migráns csapat lett, sok fekával, arabbal, stb. A legjobb sztori az volt, amikor Szíriából a háború elől menekülő fiatal gyereket szerződtettek. Amikor megírta valamelyik nem Orbán geci oligarhca kezében lévő lap a sztorit, szembeállíitva Orbánék menekültellenes uszításával, kiemelve az elképesztő képmutatást, akkor perre mentek Kubatovék. Persze szoptak, mint a torkosborz. Ez csak egy kis offtopik. A lényeg, hogy a mandis szalonnácis csürhe köti az ebet a karóhoz, és nem értik hogy miért nem kóser buzi zsidózni meg buzi négerezni még egy futball meccsen SEM. De az idő nem nekik dolgozik. Ki lesznek b@szva a stadionokból. CSÁNYI HATALMS NYOMÁS ALATT VAN, de ő üzletember. És tudja, hogy aki az üzletet tönkreteszi, mert miattuk van zárt kapus meccs, azokat egyszerűen el kell taposni. Csányi Orban oligarchája, de ebben special igaza van. És meg fogja lépni, efelöl ne lengyenek kétségek.
borsika
2021. szeptember 05. 09:39
Ennek a mangalicának az édes jó anyja nevében kellene csupán elnézést kérnie.
akiaki
2021. szeptember 04. 23:57
daragój malac!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!