Schiffer András: Marad a másik két opció

2021. szeptember 08. 16:59

Azaz Orbán vagy lepaktált Gyurcsánnyal, vagy Gyurcsány túljárt az eszén.

2021. szeptember 08. 16:59
null

Schiffer András is kommentálta Gyurcsány Ferenc legújabb posztját, amelyben a DK-vezér az elszámoltatásról értekezett. Az expolitikus némi iróniával kizárta a lehetőségét, hogy Gyurcsány elszámoltatásánál ne találtak volna jogsértést, mondván egy diktatúrában ilyen nincsen. Hozzátette, így maradt az első két lehetőség, azaz Orbán vagy lepaktált Gyurcsánnyal, vagy Gyurcsány túljárt az eszén.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
B_kanya
2021. szeptember 09. 15:08
Annyiban járt túl qurcsány Orbán eszén, hogy valahogy elérte, hogy mind kanyalas jelena, mind Brüsszel megtett sok mindent a komprádoraik (= el quró) sérhetetlenségéért. De ha jövőre is buknak, ráadásul kétharmaddal, akkor talán már lemondanak róluk.
packó_
2021. szeptember 09. 10:22
Vagy ugyanaz az USA nevű ország interveniált a Gyurcsányért, amelyik létrehozta a Schiffer akkori poártját, az LMP-t. Kedves Schiffer úr én igazán kedvelem magát, de ezt elfelejteni?
rollotomasi
2021. szeptember 09. 10:11
3. opció. A bírói testület még mindig tele van vérkomcsikkal, jogi reformok ide vagy oda.
MZXX
2021. szeptember 09. 09:29
Kicsit kellene gondolkodni mindenkinek. Ha GYF börtönbe került volt OV miniszterelnöksége alatt, ugyanazt a reakciót kapta volna nyugatról, mint amit Putyin kap és a CIA-nak lett volna alapja egy ukrajnához hasonló Majdan kirobbantására és Orbán megbuktatására. Mi nem vagyunk Oo-al egy súlycsoportban, így inkább dícséret illeti OV-t hogy nem sétált bele ebbe a csapdába.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!