Sokadjára hallom, hogy 2002-ben nem volt elszámoltatás

2021. október 14. 08:12

Nos, ez tényszerűen nem igaz.

2021. október 14. 08:12
null
Tarjányi Péter
Tarjányi Péter
Facebook

„A miniszterelnök-jelölti vitát végignézve számomra Dobrev Klára volt a hitelesebb… Tetszett, hogy sok témát érintettek a jelöltek a beszélgetés során… Egy témára azonban konkrétan reagálnék… Sokadjára hallom -például ma Márki-Zay Péter szájából a vitán - hogy 2002-ben nem volt elszámoltatás. Nos, ez tényszerűen nem igaz.

Személyesen irányítottam 2002-ben többek között az MFB-ben, a Nemzeti Autópálya RT.-nél, vagy az Országos Egészségbiztosítási Pénztárnál is ezeket a folyamatokat. Gigászi munka volt és sok ember tisztességesen dolgozott benne. És ami a lényeg!!!! Lett eredménye is! Jó lenne ha ezeket a tényeket nem tagadná senki…”

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
klemencz gizella
2021. október 14. 20:50
"Ismert baloldalisága miatt 2002 óta a jobboldali média több negatív jelzővel illette. Az újságokból tudni lehet, hogy jó kapcsolatokat ápol baloldali és liberális politikusokkal, és többször segítette pártjaikat szakértőként. Aktívan részt vett 2014-ben és 2018-ban a baloldal kampányában." ez mindent elmond róla+annak idején a kisajátított , közpénzből eltartott(+tv-rádió díj ) köztévében szinte csak őt kérdezték,biztonságpolitikai szakértőként! Most meg visít a liberálnáci médija. brühühü
Ekeke
2021. október 14. 18:46
Valójában a tarjáni vezette pro ware Kft,-re bízták 2002 után a kelleriadak számítógépes részét.Feladata lett volna pl. a hosszú bájtok éjszakája c.legenda bebizonyítsa,vagy a fideszes vagyonok felderítése. Mivel szart sem tudott bizonyítani, kirúgták és cégét felszámolták. Azóta ballib celeb és biztonságpolitikai megmondoember,amolyan ellen Nógrádi. 2018-2019 Ben jogerősen elítélték 2ev felfüggesztett börtönre, csalásért. Fenyegetőzött kúriai felülvizsgálattal,de ennek azóta se híre se hamva
Ubulka57
2021. október 14. 15:11
2018-ban ez az ember 440 milliós csalásért 2 év 5 évre felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Mi lett az eredménye az elszámoltatásnak ?
Viribus Unitis
2021. október 14. 13:28
Nem értem mi ez az elszámoltatós hülyeség.... Ja, de értem. Ez is a prolihergelés legalja. MOndhatnánk, holló a hollónak nem vájja ki a szemét, de nem igaz. Egyszerűen neki állni sem érdemes, mert nem követnek el semmit, ami törvénytelen lenne egyik politikai oldalon sem. Tele vannak ügyvédekkel, az off shorozás pedig etikailag talán kifogásolható, de igazából nem büntetendő. Másfelől egy pályázaton nyerni sem bűn, az OLAF és a többi vizsgálóbizottság ezért nem talál égre földre semmit. MI marad??? Hát a LIBE.... Pont ezért sose volt, sosem lesz elszámoltatás, az egyik leggusztustalanabb prolihergelés az egész.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!