Problémák

2021. december 07. 19:00

Gulyás Babaarc Gergő szerint az USA-nak nagyobb problémái vannak a demokráciával mint nekünk.

2021. december 07. 19:00
null
Kaltenbach Jenő
Facebook

„Problémák
Jaj Istenem. Gulyás Babaarc Gergő szerint az USA-nak nagyobb problémái vannak a demokráciával mint nekünk. Na ja. Ott a demokráciával vannak gondok, nálunk meg a diktatúrával.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZXX
2021. december 08. 10:32
Ja igen, a dittatula. Négy hónap múlva választásokat tartanak a dittatulában és az ellenzék olyan jelöltet támogat, aki napi szinten sértegeti a választókat, indokolatlanul adóemeléseket lengetnek be és nem beszélnek arról, hogy mi lenne a meglévő kedvezményekkel. A nagyon fejlett nyugati demokráciák politikusai és elemzői szerint így nem lehet választást nyerni, hiszen azok választanak, akiket sértegetnek és akinek a pénzét akarják elvenni csak úgy, megszokásból. Nem egy bonyolult összefüggés, nem nehéz felismerni, kivéve az elnyomott ellenzéknek. Mivel azonban nekik láthatóan nem sikerül, így a választók ismét a fideszre fognak szavazni, az ellenzék pedig ezzel a kreténnel együtt tovább mantrázza, hogy dittatula van.
marcon
2021. december 08. 10:13
Jenő, Jenő, mivé lettél, és hová züllöttél? Az, hogy max. attól kell tartanod, hogy a veled egyet nem értők elküldenek melegebb éghajlatra, bizonyítja állításod hazug mivoltát, szóval menj a p.csába, vagy a Baktérítő környékére. :-) Miközben az USA-ban a demokratikus rendszerekben ez idáig nem látott nyilvánvaló csalással "választottak" elnököt a népnek. Szóval vagy demens vagy, Jenő bátyám, vagy aljas; nem tudom, melyik a jobb...
őrnagyőrnagy
2021. december 08. 09:31
Csak a szokott baloldali kulturáltsággal. Kaltenbach Baromarc Jenő.
Harangláb
2021. december 08. 09:31
Kaltenbach Seggfej Jenő szerint Magyarország egy diktatúra.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!