Novák Katalin köztársasági elnökségétől alapvetően csak Novák Katalinnak lesz jobb

2021. december 22. 16:21

Egy budai úrihölgy, aki 15 évesen Los Angelesbe járt középiskolába, majd Párizsba.

2021. december 22. 16:21
null
Jámbor András
Jámbor András
Facebook

„Novák Katalin ma a Mokkában saját köztársasági elnöki jelöléséről azt mondta:

»Ez egy üzenet a magyar nőknek és a magyar férfiaknak is, ami arról szól, hogy a nők számára is minden lehetőség adott.«

Hát hallgass ide te, aki esténként a második műszakban takarítasz, hogy egyedül felneveld a gyereked! Minden lehetőség adott, hiszen Novák Katalinból köztársasági elnök lehet!

Hát hallgass ide te, aki a gyerekedet ápolod otthon, fizetség és jövendő nyugdíj nélkül! Minden lehetőség adott, hiszen Novák Katalinból köztársasági elnök lehet!

Hát hallgass ide te, aki attól rettegsz, hogy ha hazajön, akkor részeg lesz és megver, és a rémálmod az, hogy egyszer a kicsire is kezet emel! Minden lehetőség adott, hiszen Novák Katalinból köztársasági elnök lehet!

Hát hallgass ide te, aki egy gyárban gürizel a hatodik napon is! Minden lehetőség adott, hiszen Novák Katalinból köztársasági elnök lehet!

Hát hallgass ide te, aki aki a hiteledet fizeted, másodállást vállalsz, hogy ki tudd fizetni a lakbért és a rezsit! Minden lehetőség adott, hiszen Novák Katalinból köztársasági elnök lehet!

Hát hallgass ide te, aki 200 nettóért a szart lapátolod az idősotthonban a demens magatehetetlen emberek alól! Minden lehetőség adott, hiszen Novák Katalinból köztársasági elnök lehet!

Hát hallgass ide te, aki hitelt veszel fel, hogy ki tudd fizetni a gyereked iskolakezdését! Minden lehetőség adott, hiszen Novák Katalinból köztársasági elnök lehet!

Igen, erről írtam tegnap. Novák Katalin köztársasági elnökségétől alapvetően csak Novák Katalinnak lesz jobb. Egy budai úrihölgy, aki 15 évesen Los Angelesbe járt középiskolába, majd Párizsba, akinek lehet, hogy voltak kemény évei, de az anyatejjel szívta magába az elitet, ő most elmagyarázza, hogy mivel ő köztársasági elnök lesz, így már a nőknek minden lehetséges!

Ezt hívják úgy, hogy hazugság!”

Fotó: Novák Katalin/Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 229 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vén Csataló
2021. december 23. 14:34
Jámborka. Egyszerűen senki vagy. Ezt jól vésd a kis fejedbe!
Puffin75
2021. december 23. 13:38
Te macskahangú, fészekarcú talmudolvasó senki! Belőled hogyan lett főpolgármesteri tanácsadó? Téged sem az eszed miatt raktak oda.
Cséfy
2021. december 23. 11:03
--
Mr.Woof
2021. december 23. 10:07
Los Angelesben meg Párizsban is élt? Akkor biztos, hogy egy ügynök.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!