Újabb fejezet az „elszigetelődött” Orbán Viktor történetében

2021. december 07. 12:45

December 13-án Magyarországra látogat Emmanuel Macron.

2021. december 07. 12:45
null
Deák Dániel
Deák Dániel
Facebook

„Friss: Jövő hétfőn Magyarországra érkezik Emmanuel Macron francia államfő. Újabb fejezet az „elszigetelődött” Orbán Viktor történetében.

December 13-án Magyarországra látogat Emmanuel Macron, és csúcstalálkozón vesz részt a visegrádi országok miniszterelnökeivel.

A jövő hétfői program tervezete szerint a francia államfő kétoldalú megbeszélést folytat Áder János köztársasági elnökkel, majd Orbán Viktor miniszterelnökkel.

Ezt követően a Várkert Bazár épületében a V4-ek kormányfői egyeztetnek egymással, majd csatlakozik hozzájuk a francia elnök.

A V4-Franciaország csúcstalálkozó után közös nemzetközi sajtótájékoztatót tartanak, és a program munkavacsorával zárul.”

Fotó: Deák Dániel, Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
PPK
2021. december 08. 21:44
DD roppant tehetségtelen nyalonc. Egyébként még ki jött/jön? Tényleg el vagyunk szigetelve, tudjuk miért, nem is nagy baj. De miért kell erről is hazudni? A vezetőkutatót értem, de a hozzászólók egy részét nem
llnnhegyi
2021. december 08. 16:27
Végleg lezárult egy liberalbolsevista korszak Magyarországon. Mindenféle Jelen, Spinoza ház,fityfaszok és fityfiritfyek nyavogasa ellenére NEM KELLENEK Magyarorszag népének!
Robur
2021. december 07. 23:04
Mint egy falat kenyér, igaz danyika?:-))))))))
Coccothraustes
2021. december 07. 21:29
Orbán lassan több vezetövel találkozik egy hét alatt mint az összes moslékos elödei egész életükben.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!