Orbánék közpénzből garantálják a futballisták ingyenes tesztelését

2022. január 26. 07:03

Már csak bő két hónapot kell kibírnunk.

2022. január 26. 07:03
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„Szinte naponta kapok tőletek leveleket, üzeneteket, hívásokat arról, hogy milyen anyagi megterhelést jelent kifizetni a sokszor tízezer forintnál is drágább koronavírus-teszteket. Ma éppen Brüsszelbe menet olvastam egy levélíró szívszorító sorait. A hétvégén a családjukban két gyerek lett koronavírusos és mire mindenkit leteszteltek, hatvanezer forintjuk úszott el, úgy, hogy egyébként is minden hónap végén komoly problémát jelent nekik a tisztességes boldogulás.  

Alig, hogy befejeztem a levelet, jött velem szembe a felháborító hír, hogy Orbánék a TAO-rendszert kihasználva közpénzből garantálják az NBI-es futballisták ingyenes tesztelését. Ilyenkor tényleg elfogynak a szavak, csak a düh és az elkeseredettség marad. Orbánék, sok más európai országtól eltérően, lassan két éve képtelenek biztosítani, hogy a magyar emberek ingyenesen juthassanak hozzá tesztekhez, bezzeg amikor Orbán kedvenc sportjáról van szó, rögtön találnak megoldást. Csak azt tudom mondani nektek, mint, amit a levélírónak válaszoltam: már csak bő két hónapot kell kibírnunk, április 3-án együtt elzavarjuk ezt a szívtelen és gonosz kormányt!”

Fotó: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 106 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ferry63
2022. január 26. 13:25
Mi van te Apró fattyú bolgár ribanc, Feró kiengedett a villából ! A szádba adta a dolgokat! Mit kell most mondanod! Áprilisban eltakarodtok még az országból is!
Szuper
2022. január 26. 13:24
HITELES vagy Kláry! Akár az Apró Anti nagypapid! " Fontos tudnivaló, hogy amennyiben a tesztelést háziorvos, kórház vagy hatóság rendeli el protokoll alapján, akkor továbbra sem kell majd fizetni - emelte ki az államtitkár" Ha nem tudsz olvasni, akkor hallgasd meg ezt "szívtelen" Dömötör Csabit! https://koronavirus.gov.hu/cikkek/domotor-ha-tesztelest-haziorvos-rendeli-el-ingyenes-teszt BALHÉNAK KIVÁLÓ VOLT! Gratulálok!
Madasa Hatter
2022. január 26. 13:24
Már csak két hónap és a teljes faszoldali ellenzék megy a levesbe dobrev gecivel együtt
Simon Attila
2022. január 26. 13:17
Bicskanyitogató, ahogy aggódsz az idősekért és a szegényekért. Látszólag nagyon együttérző vagy velük. Most mindent ígértek nekik, mert így szoktátok. Aztán, ha netalán hatalomra kerültök olyan brutális megszorításokat akasztottok az emberek nyakába, hogy belerokkannak. Amikor meglátom azt a ló fejedet az jut az eszembe, hogy szívesen pofán basználak egy szívlapáttal, hogy kiperegjen az összes fogad.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!