Hát, tévedtem. Putyin sokkal messzebb ment, mint gondoltam

2022. február 25. 09:49

Nekünk az ismét túszul ejtett kétszázezer kárpátaljai magyar sorsa a legfájdalmasabb.

2022. február 25. 09:49
null
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Facebook

„Nigel Farage az alábbiakat mondta – és teljes mértékben egyetértek vele. Annyi kiegészítéssel, hogy nekünk az ismét túszul ejtett kétszázezer kárpátaljai magyar sorsa a legaggasztóbb és legfájdalmasabb.

A józan észen túl ez a kétszázezer érvünk, hogy ebből a háborúból nekünk ki kell maradnunk, mindenáron.

És akkor Farage szavai. Egyetértek. Tökéletesen.

»Hát tévedtem. Putyin sokkal messzebb ment, mint gondoltam. Ez a 2014-ben kiélezett EU- és NATO-bővítés következménye, nem volt értelme bottal böködni az orosz medvét. Sötét napok ezek Európa számára.«

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 270 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Belatoth
2022. március 01. 10:54
Ennél a nyomorék bayernél még a hererák is kellemesebb társaság.
sgyuri
2022. február 28. 10:55
Nem az a baj , hogy tévedtél hanem az hogy közben mindenkit gyaláztál ezerrel aki felismerte Putyin szándékát! Fosszájú náci geci vagy !!
hogymikvannak
2022. február 26. 14:40
"....Hát, tévedtem. Putyin sokkal messzebb ment, mint gondoltam..." Anyád, te mocsok. de a bayer showdba meg arról ugattál, h nincs novicsok ezt mindenki tudja, putyin demokrata, az ellenzéke hazudozik. Azért merte ezt meglépni, mert vannak ilyen szarzsákok mint te. itthon ugyanezt művelitek.
Béna Géza
2022. február 26. 10:22
A Kárpátaljai magyarok nem túszok, kaptak egy lehetőséget hogy maguk döntsenek a sorsuk felet kérdés hogy tudnak élni ezzel a lehetőséggel vagy felhúzzák a nyúl cipőt, az nem lehet hogy arra várnak hogy mások szedjék ki a gesztenyét amit szívesen elfogyasztanának. Imádom amikor mi magyarok panaszkodunk hogy nincsen szerencsénk, kibaszott szerencsések vagyunk de soha nem tudtunk élni a szerencsénkkel, inkább meghaltunk jobb esetben felkaptuk a nyúlcipőt
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!