Magyarország tapsot érdemel, amiért kiáll a nonszensz uniós politika ellen

2022. február 22. 08:26

Orbán Viktor időnként hajlamos ravasz politikai eszközöket bevetni, mint minden politikai vezető.

2022. február 22. 08:26
null
William Hallowell
express.co.uk

„A mai polarizált politikában kevés a közös pont az orbáni nemzeti konzervativizmus és a nyugat-európai hiperliberalizmus között. Ebből kifolyólag Magyarország nyugati médiavisszhangja elég negatív. Azt gondolom, hogy a magyarországi konzervatív út alaposabb vizsgálatot és nagyobb tiszteletet érdemel.

Orbánt következetesen »tekintélyelvűnek«, »szélsőjobboldalinak« és »újfasisztának« nevezik, de ahogy egy angol-magyar szerző nemrég megjegyezte: »Magyarország tudja, hogy néz ki egy diktátor, és Orbán Viktor nem az«.

Az olvasónak úgy tűnhet, hogy a legtöbb szerző kevésbé ismeri magát az országot, és természetesen a nyelvvel is hadilábon állnak (az igazat megvallva, nagyon kevesen ismerik). Orbán Viktor időnként hajlamos ravasz politikai eszközöket bevetni, mint minden politikai vezető. De a magyaroknak kell őt felelősségre vonniuk szabad és tisztességes választásokon.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
barang
2022. február 22. 11:30
mondjuk azt, hogy 'PM Orbán is sometimes prone to base politics' biztos nem úgy fordítanám, hogy 'időnként hajlamos ravasz politikai eszközöket bevetni'
pipa89
2022. február 22. 10:26
diodoro
2022. február 22. 09:31
Ehhez Jávor benedek tevőlegesen hozzájárult. hazugságaival árt hazánknak.
nemecsekerno_007
2022. február 22. 09:27
Hazudnak Magyarországról. Ennyi. Tudatosan hazudnak mert az ő helyi szövetségeseik a korábbi kommunista rezsimben gyökereznek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!