Nem erről fog szólni az életünk

2022. március 22. 16:50

Azért nem történik semmi, azért, te szomorú szemű szörnyeteg, mert nem erről fog szólni az életünk.

2022. március 22. 16:50
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Azért nem történik semmi, azért, te szomorú szemű szörnyeteg, mert nem erről fog szólni az életünk, hogy innentől folyamatosan járványhullámokra készülünk. Hiába találtad meg a pozitív példát a demokratikus Kína képében, és vagy tőle keserű, hogy nálunk még a maszkviselést is eltörölték (amit a tieid amúgy a saját érdemüknek próbálták beállítani), nem ezzel fogjuk tölteni az időnket.”

Nyitókép: MTI/Vajda János

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
21 gramm
2022. március 23. 14:46
Ezt kinek írta a Bandi? Lemaradtam valamiről...
korona.2.0
2022. március 23. 10:42
Ez a Jobbik a valamikori Jobbik karikarúrája. Ez egy pénzérdek-párt. Komolyan nem szabad őket venni ! Át kell nézni rajtuk, mint az üvegen. Ezek a tagok mind meghasonultak egykori eszméjükkel. Senkik ! Azért vannak, hogy PÉNZT tegyenek a bukszájukba.
VeJoLa
2022. március 23. 08:35
Hiába az egyre több infó a vakcina nemkívánatos mellékhatásairól, végzetes következményeik eltitkolásáról világszerte, a német LÁMPA 2029-ig megrendelte a kényszer-Pfizert. Ausztria is csak felfüggesztette a kötelező oltás végrehajtását. Kanadában és az USÁ-ban is csak azt értek el a kamionosok, hogy kimutatta a foga fehérjét a vakcina-totalitarizmus: letiltották a bankkártyájukat, volt, aki elvesztette a járművét, Ausztrália meg maga volt a horror.
WLaci
2022. március 23. 01:13
Neked van életed, Hont Bandi? Nem úgy tűnik!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!