Most mondjam azt, hogy megmondtam?

2022. április 03. 22:00

A mai nap bebizonyította, amit Márki-Zay mondott, hogy a baloldal teli van árulókkal.

2022. április 03. 22:00
null
Sneider Tamás
Facebook

„Most mondjam azt, hogy megmondtam? Mert megmondtam. Még változhatnak az adatok, de a szavazatok 30%-ának összeszámlálásánál úgy tűnik, hogy kétharmados Fidesz győzelmet, és a Mi Hazánk parlamentbe jutását eredményezte a »sikeres« baloldali kampány. Mennyi mocskolódást kaptam, amiért leírtam, hogy épelméjű vezetők önmaguktól nem csinálnak ekkorra stratégiai és taktikai hibákat, mint a hat párt vezetői.

A mai nap bebizonyította, amit Márki-Zay mondott, hogy a baloldal teli van árulókkal. Az is bebizonyosodott, hogy ha valaki meg szeretné megszorongatni a Fideszt, akkor először ellenzékváltó ellenzékre van szükség. Amit a baloldal csinált, az már a jobboldaliakat is szégyennel tölti el, mert Magyarország nem ilyen ellenzéket érdemelne. Ennek ellenére minden szélsőbalos és szélsőliberális megnyugodhat, mert négy év múlva ez a „sikeres” csapat újból felhergeli őket, és ugyanúgy ott lesznek a rajtvonalnál, a magas fizetésnek és a nagy összegű állami támogatásnak köszönhetően, mint most.”

Nyitókép: Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Thoma63
2022. április 04. 19:01
2018 után Vona lemondott! Jakabnál ennek még nem láttam a jelét sem!
Ben Jeremiah
2022. április 04. 10:45
Hát igen, ez a moslék ellenzék ez teli van árulókkal. Igaz, nagyon igaz. Alapvetően Haza elárulói. És akinek az a szakmája, hogy áruló, azzal bizony elég szar szövetségben lenni - mert ugye, az árulás az nem egy tételre szól, hanem lelkialkat kérdése. És aki egyszer elárulta a hazáját, annak már a szomszédját, szövetségesét elárulni puszta ujjgyakorlat. Be szép is, mikor az áruló árulózik.
Gépész53
2022. április 04. 00:20
Mindössze annyi történt, hogy az ellenzéki összefogás elhitte Jakabnak, hogy a Jobbiknak van egymillió szavazója! Lehet, hogy volt, de az mind a Fideszre meg a mihazánkra szavazott! Másként fordított lenne az eredmény.
kohe
2022. április 03. 22:49
Nem gondoltam volna hogy most ilyet írok, de: Tisztele a Mi Hazánknak, akik a teljes ellenszéllel szemben is megmutatták hogy a Jobbik kollaboránsai semmit sem értek el a Gyurcsány-Dobrev összefosással!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!