Látom, másfél nap alatt sem sikerült napirendre térni a fütyülés fölött

2022. június 06. 14:24

Nem erkölcsi kötelesség letérdelni a mérkőzés előtt, ahogy felállni se a Nélküledre.

2022. június 06. 14:24
null
Hont András
Hont András
Facebook

„Látom, másfél nap alatt sem sikerült napirendre térni a szombati meccsen történtek fölött, így kénytelen vagyok közzétenni a művi identitásképzéssel kapcsolatos tézisemet.

Nem erkölcsi kötelesség és megható gesztus letérdelni a mérkőzés előtt,

nem erkölcsi kötelesség és megható gesztus fölállni a Nélküledre.”

Nyitókép: YouTube-képernyőkép

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 110 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kamcsatka5
2022. június 07. 12:56
Ezért fizet a Fuggerék szarosgyurija, most már érted, vagy még mindig játszod a hülyét? Andriska, megismétlem amig a szarosgyuri nyomja ide a pénz a belgáknak addig mi rüheljük a Fuggerék szarosgyurijai! Ferstéen?
csjanos
2022. június 07. 11:46
....én azt is elvárnám,hogy esetleg az öltözőben megkérnék a játékosokat hogy most kivételesen itt BUDAPESTEN ne térdeljenek le vagy ne hordjanak szivárványos szallagot mert ezzel a MAGYAROKAT PROVOKÁLJÁK....és a fülyülés miatt vannak eltiltva....EZ LETT VOLNA A KORREKT VISELKEDÉS...a kiindulásra nem térnék vissza....de úgy gondolom hogy NEKÜNK IS JOGUNKVAN A VÉLEMÉNYÜNK kifejezéséhez...legalább a saját hazánkban...nem???
nyoooc
2022. június 07. 10:28
A magyar szurkolók szeretik azzal is segíteni a csapatukat, hogy az ellenfelet (nem a térdeplést!) pfujjolják, kifütyülik. Amelyik gyerek rendszeresen jár meccsre, az ezt látja. Amelyik meg életében nem volt meccsen, igazodik azokhoz, akik már tudják a dörgést. Ez az egész csak vihar egy kanál vízben. A ballib gondolatrendőrség fújja fel az ügyet. Feleslegesen. A sportkedvelő magyar gyerekek zöme ugyanazokat a sztárokat isteníti, mint nyugati társaik. Teljesen mindegy a bőrszínük, nemzetiségük. Mi meg napokig olvashatjuk a sok hülyeséget, amit itt összehordanak a woke felkent pápái... Hagyjuk már a hülyeséget!
Kétes
2022. június 07. 08:57
Mindenki posztolja! Bár nem volt erkölcsi kötelesség az angol focisták 1938-ban Berlinben náci karlendítéssel kezdték a meccset! https://www.origo.hu/itthon/20..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!