Brüsszel a vesztes csata után, sebeit nyalogatva most újból a rezsicsökkentés ellen törne

2022. június 07. 14:47

Importvámok bevezetését fontolgatják.

2022. június 07. 14:47
null
Varga Judit
Varga Judit
Facebook

„Brüsszel a vesztes csata után, sebeit nyalogatva most újból a rezsicsökkentés ellen törne: importvámok bevezetését fontolgatják. Újabb példa arra, hogy Brüsszel az emberekkel fizettetné meg a háború árát, amit nem fogunk hagyni!”

Kapcsolódó

Der Spiegel: Importvámmal akadályozná az Európai Bizottság, hogy Magyarország orosz olajhoz jusson
A lap szerint az EU így olyan eszközhöz juthat, amellyel hosszú távon teljesen megakadályozhatja az Európába irányuló orosz olajszállításokat. Bővebben is érdekel...

A lap szerint az EU így olyan eszközhöz juthat, amellyel hosszú távon teljesen megakadályozhatja az Európába irányuló orosz olajszállításokat.

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
RasPutin
2022. június 08. 11:26
A rezsicsökkentés nevű ingyenebédet ki fizeti? Mert valakinek fizetnie kell.
csjanos
2022. június 08. 10:51
....különben ...számoljanak el,hogy MI VÁLTOZOTT???...MIRE MENTÜNK A SOK SZANKCIÓVAL???
csjanos
2022. június 08. 10:45
.....nem ...ez jó példa arra,hogy minket bármi áron meg kell szívatni...KI KELL LÉPNI
olajfa1
2022. június 08. 09:21
Az EU és "tanára" a "liberális USA meanstream rájött hogy nyugodtan szivathatja az EU polgárait!... mert SEMMILYEN ELLENÁLLÁST NEM TANUSÍTANAK! A "meetu" meg a "szivárványosék" voltak a "kisérleti alanyok"... és mivel a kisérlet sikerült... NA MOST AZTÁN JÖHET A SZABAD FOSZTOGATÁS!!! Ezért aztán az európai népeket minden ostobasággat fosztogatják, hogy a "zöld" hol a "szivárványos" hol a "migráns" vagy az "elhagyott állatok" vagy a "vízhiány Afrikában" stb stb... mindíg lesznek olyanok akiket az "európai népeknek kell megmenteniük"... Ezért aztán szívathatják az európai népeket a zavarosban halászó politikusok meg köszönik szépen nagyon jól megélnek!...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!