Elégedetlenkedik a Farkasházy-univerzum

2022. június 16. 09:04

Nem mindenki örül a válogatott történelmi sportsikerének.

2022. június 16. 09:04
null
Rőfös Géza
Kontra

„Valószínűleg legalábbis Fajkasházy Tivadajnak kell ahhoz lenni, hogy valaki ne vegyen tudomást a tegnapi évszázados futballbravúrról.

A magyar válogatott gyönyörű, fegyelmezett és hatékony játékkal 0:4-re tönkreverte a sportág feltalálóinak tekintett angolokat, bizonyítva ezzel, hogy visszavonhatatlanul egyenrangú ellenfelei vagyunk a világ legjobbjainak.

Apropó Teddy: Bohár Dániel kolléga megpróbálta a híres focirajongót és büszke magyar embert megszólaltatni, aki szokásos lényegre törő tömörséggel foglalta össze véleményét:

»Reméljük, a Hócipő szépkorú mormotája a számára valószínűleg elviselhetetlen sportsikertől azért még tudott aludni tegnap éjjel. Szeretnénk neki ezúton is hosszú életet, kiváló hallást-látást kívánni, hogy minél több alkalommal legyen kénytelen szembesülni hasonló bravúrokkal.«

Azt hinné az ember, hogy egy ilyen esemény összehozza a politikai ellentétek által megosztott nemzetet. A méltányosság kedvéért meg kell jegyezni, hogy az ellenzéki politikusok döntő többségének nem volt szándéka (vagy mersze) beleállni a magyar válogatott nemzeti hőseibe. Amelyikük nem volt képes negédes kétszínűséggel ünnepelni, az inkább nem szólt semmit (kedvenc köpönyegforgató társaságunk a témában a sportrendezvény megfúrásról híres kígyóvállú liberális párt, a Momentum és képviselői).”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gecorbi
2022. június 17. 11:37
Úgy ír ez a ....kalap rőfos,.mintha tényleg Farkasházynak lenne az a véleménye, amit ír, de ez csak a neres Boharnak. ....Sződ, akkor azt a címet add, hogy amit Bohar gondol....
szürkeSzarvas
2022. június 17. 05:45
Emlékezzünk. Amikor a zsindexesek lehozták a fotót,hogy Szarszón szaros a Mimi wcje-kidobta őket. Pedig milyen függetlenobjektivek voltak..
bela barva
2022. június 16. 20:51
Ha egyszer valagba rúghatnám fajkasházit , többet nem kérnék karácsonyi ajándékot.
puszt
2022. június 16. 17:17
Második cikk a semmiről. Egyik szerző sem beszélt Farkasházyval, de mindketten szükségét érezték a gyűlölködés szításának...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!