Mi lesz a pénzünkkel?

2022. június 09. 12:41

Ha képesek lennének hazahozni az EU-s pénzeket, semmi szükség nem lenne megszorításokra.

2022. június 09. 12:41
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„De ha már megszorítanak: mi lesz a pénzünkkel? Mi a megszorítások hatására több pénzt fizetünk a cégeknek, ők pedig többet a költségvetésbe – a honvédelmi és »rezsivédelmi« alapba.

Nem vitatom, hogy baj van. És ha baj van, én szívesen adok a közösbe. De néhány millió társammal együtt tudni szeretném: mi lesz ennek a pénznek a sorsa? Azt a hiányt finanszírozzuk belőle, amit a Fidesz választási költekezése okozott? Oké, kifizetik belőle a világpiaci és lakossági energiaár közötti különbséget– és még mit? Az Orbán-kormány úgy kér nadrágszíj-összehúzást és több áldozatot a magyaroktól, hogy nem mondják meg, pontosan mire költik a pénzt. Ez így nem járja!

Ha az Orbán-kormány képes lenne hazahozni az EU-s pénzeket, semmi szükség nem lenne megszorításokra.”

Nyitókép: MTI/Mónus Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brandon the great Negro
2022. június 12. 22:25
Ez megint hülye.
VL60
2022. június 10. 13:44
Az ellenzék csak a Fidesszel ébred, Fidesszel alszik. Eltudom képzelni a családi körben milyen lehet a hangulat, mert biztos haza viszik. Szerintem a választási eredmény, plusz a gondolkodás módjuk, ami egy béklyóként tartja őket állandó gyűlöletben.
NTLLK
2022. június 10. 10:06
Nem kell egyetemi professzornak lenni ahhoz, hogy végig tanulmányozd a listát, hogy mire megy a pénz! Dehát lehet, hogy nem is tud olvasni ez a gyönyörű csacsigyerek.
hetediknap
2022. június 10. 10:02
Ez a figura vajon milyen érdemleges munkát végzett eddigi életében ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!