Tisztázzuk, hogy jól értem-e

2022. július 30. 10:29

Értem. Illetve nem, de talán jobb is.

2022. július 30. 10:29
null
Fekete-Győr András
Fekete-Győr András
Facebook

„Szóval Hegedüs Zsuzsának nem tetszett az évek óta tartó buzizás, a migránsozás, a jogállamiság lábbal tiprása; állítása szerint nem egy alkalommal leordította Orbán fejét, sőt, tavaly tüntetett is ellene; egyetért azzal, hogy az EU ne adjon addig pénzt, amíg a kormány helyre nem állítja a jogállamiságot; különben is, ezeknek szerinte már 2013 óta elmentek otthonról, és rég itt lett volna az ideje, hogy faképnél hagyja őket...

...de Orbán egyetlen rövid bécsi nyilatkozattal annyira meggyőzte, hogy sztornó az egész, vegyük inkább úgy, hogy meg sem szólalt; bár két napja még Hitlerrel állította párhuzamba, most már újra szalonképes politikusnak tartja, és bármikor szívesen segítene neki a jövőben; mindezt annak ellenére, hogy a miniszterelnökkel való régi barátsága ellenére azonnal a farkasok elé vetették, és alig győzték kivárni, hogy végre megszabaduljanak tőle.”

Nyitókép: Partizán YouTube-csatorna

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alitta
2022. július 31. 19:51
Bandi van olyan amit( vagy amihez)te értesz?
formaegy
2022. július 31. 08:29
))))))))))))) Kérdezd meg a véreskezű vezííííííííííííred - Feri!, ezt értem vagy nem? Feri válaszol. Előtte pár kupica és nem lesz ilyen gondod. )))))))))))))
luisbathhelena
2022. július 30. 21:35
Nincs annál kínosabb , mikor egy többszörösen megbukott színészt folyamatos füttykoncert kísér a színpadon és ő azt hiszi imádják, azért fütyülnek. Nos ez vagy te, Fegyőr. Csakhogy értsd a hasonlatot. Azért magyaráztam el.
Lmcwelt
2022. július 30. 21:03
Meglepő lenne ha te valamit egyáltalán megértenél. Nincs hozzá agyad!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!