Hegedüs Zsuzsa meggondolta magát, lemondása okafogyottá vált

2022. július 29. 16:09

Okafogyottá vált Orbán „náci beszéde” is, ugyanis ő filoszemita módon dörgölőzött a zsidósághoz.

2022. július 29. 16:09
null
Gábor György
Gábor György
Facebook

„Hegedüs Zsuzsa meggondolta magát, lemondása okafogyottá vált. Mára virradóra okafogyottá vált Orbán »náci beszéde« is, ugyanis a mai naptól Orbán Tusványoson kifejezetten filoszemita módon dörgölőzött a világ zsidóságához. 

És persze minden bizonnyal most egyszeriben okafogyottá vált Deák Dániel véleménye Hegedüs Zsuzsáról, miszerint nem nagy veszteség a felmondása, mert munka helyett botrányosan csak szórta a pénzt, mivel mára kiderült, hogy Hegedüs Zsuzsa valójában a saját jövedelméből támogatta a rászorulókat. Továbbá okafogyottá vált a történelem, amikor közel nyolcvan évvel ezelőtt Hegedüs Zsuzsa szülei megmenekültek az okafogyottan szadista gyilkosoknak mondott nyilasok elől.

És gyanítom, mára okafogyottá vált a Hegedüs Zsuzsa ellen tett tegnapi feljelentés, a vele szemben elrendelt adóvizsgálat, a házkutatás, a személyi motozás és az útlevelének bevonása.

És ha eddig nem, mára tényleg teljesen okafogyottá vált e körökben tisztesség után kutakodni.”

Fotó: Gábor György Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. július 30. 21:39
Egy kifizetőhellyel kevesebb..
syphax
2022. július 30. 15:10
Annak kimondása és leröhzitése viszont EGYÉRTELMŰEN NEM(!) VÁLT OKAFOGYOTTÁ, HOGY TE BAROMÁLLAT HÜLYEZSIDÓ bábor állat segghülye vagy most is mint mindig--bazzdmeg a hülyezsidó kúúrvaanyádat, okafogyás nélkül.
amca
2022. július 30. 13:44
Na megjött a dzsordzs a hébér megélhetési bűnöző . 1re több van belőletek Vágo zéro Fajkasházy Hegedüs a háztetőn, Bartos a népszahar Heissle a balszidó sic.
gyaloggos
2022. július 30. 12:29
GYURKA! DEÁK DÁNIEL tévedett, amikor azt írta, hogy HEGEDŰS ZSUZSA felmondása nem nagy veszteség! AZ ugyanis semekkora, egyáltalán nem veszteség, mi több, kifejezetten NYERESÉG , minden tekintetben!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!