A legőszintébben mondom, hogy nem tudom, mit várt Karácsony a Navracsiccsal való találkozótól

2022. július 11. 22:38

Azon kívül, hogy legitimálja az egyik legmegalkuvóbb fideszes politikus pozícióját.

2022. július 11. 22:38
null
Hadházy Ákos
Hadházy Ákos
Facebook

„A legőszintébben mondom, hogy nem tudom, mit várt Főpolgármester Úr ettől a találkozótól azon kívül, hogy legitimálja az egyik legmegalkuvóbb fideszes politikus pozícióját. Azt pedig a legőszintébben remélem, hogy jelezte az egyik leggerinctelenebb fideszes miniszternek: amíg nem csatlakozik az ország az Európai Ügyészséghez, semmilyen garancia nincsen arra, hogy csökkenni fog az ellopott támogatások aránya és nem az EU-s pénzekből fogja kifizetni/zsarolni Orbán az embereit. Azt pedig különösen remélem, hogy egy ilyen találkozó senkit nem fog megtéveszteni az EU-ban.”

Nyitókép: Hadházy Ákos Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lyon
2022. július 13. 12:21
Kit érdekel, hogy az állatorvos doktor úr mit tud és mit nem ? Menjen inkább és dolgozzon valami értelmes dolgon és ne ugasson bele abba ami nem az ő dolga.
Bátya62
2022. július 12. 21:27
Tudom Hadházy, felnégyelni , felakasztani, meglincselni stb.
pemete jakab
2022. július 12. 19:53
Mi a különbség a patkány és a mókus között? Alapjában nem sok, mindkettő rágcsáló, csak a mókusnak jobb a PR-ja. No, valahogy Navracsiccsal is valahogy így van.
masikhozzaszolo
2022. július 12. 11:41
Miért? Az elvek miatt. Te, én próbáltam az Uniónál, hátha sikerül lopni egy kis pénzt. Valamit sikerült, de ha te is lopnál nekem, odaszólnék, hogy az nekem lesz, az jöhet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!