Ne gonosz és baloldali csúnyanők döntsenek a gyermekek életéről

2022. július 16. 11:39

Újra fellángolt a nagy abortuszvita.

2022. július 16. 11:39
null
Szalma György
Kontra

„Az időszakonként felszínre törő abortuszvitában kizárólag az érintetteket, a művi terhességmegszakításra kényszerülő csoportok tagjait nem kérdezik. Pedig nem a fehér, gonosz liberálisok véleménye mérvadó ebben a kérdésben.

Újra fellángolt a nagy abortuszvita. A glóbusz minden progresszív elkötelezettségű aktivistája személyében érzi megtámadva magát, amiért az Egyesült Államok több államában szigorították a művi terhességmegszakítás lehetőségét. Nemrégiben pedig a Legfelsőbb Bíróság eltörölte az abortuszt legalizáló Roe kontra Wade elnevezésű törvényt, amivel a teljes abortusztilalom előtt nyílt meg az út a tengerentúlon.

A bíróság döntését indulatos tüntetések kísérték. Nemcsak Amerikában, hanem Európában is felkavarta az indulatokat a szigorítás. A népnyelv szerint:

Lányok, akik fel vannak háborodva, hogy nem ölhetik meg a gyermeküket egy olyan országban, amelyikben nem is élnek.

A legális gyermekgyilkosság jogának biztosítása érdekében így hadba vonultak az európai csúnyanők is. Tömegesen beleerőszakolják magukat egy olyan történetbe, amelynek semmilyen tekintetben nem válhatnak alanyaivá. Nemcsak azért nem, mert Európa minden országában túlságosan is engedékeny a szabályozás, hanem azért sem, mert a tüntetők nagy részének semmi esélye arra, hogy valaki önként megtermékenyítse őket.

Mert az nyilvánvaló, hogy zömében rusnya, molett, egyedülálló baloldali nők vonulnak utcára, és a teljes női társadalom nevében nyilatkoznak arról, hogy mi a fair, és mi a nem fair az amerikai abortusztörvénnyel kapcsolatban. Az abortuszpárti »pro choice« aktivistáknak mindezek mellett semmi közük nincs ahhoz a közeghez, amelyet a probléma valóban érint.”

Kép: Bryan Olin Dozier / NurPhoto / NurPhoto via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2022. július 18. 20:38
Mennyire igazad van Gyuri! Milyen jól megfigyelted, hogy a ronda dagadt, senkinek nem kellő, vagy csak ötperces gyorsmenetre, tüncikéznek az abortusz ellen.
síróbohóc
2022. július 16. 19:50
Az miért van, hogy minden egyes kontrás posztban átjön egyfajta incel sértődöttség?
Lajoss
2022. július 16. 19:28
Gyurka,anyukád is rosszul döntött..
balbako_
2022. július 16. 18:51
Az abortusz immár elérte sok helyen a 9. ik hónapot is. Ez gyilkosság, hiszen a legliberálisabb elme is elismeri ez a magzat ember! (Gondoljuk meg ezek az állatok fröcsögnek a halálos ítélet "embertelensége" ellen, de egy emberkét kínhalálra ítélni nem haboznak) Ilyenkor nem hánynak egymástól a nőszervezetek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!