A globalisták bizony háborúpártiak

2022. augusztus 23. 07:24

Tulajdonképpen Európa agyament urai ugyanazt gondolják, mint Putyin.

2022. augusztus 23. 07:24
null
Gajdics Ottó
Gajdics Ottó
Magyar Nemzet

„Továbbra is kérdés, mivel érdemelte ki Putyin ezt a világméretű összefogást maga ellen. Az amerikaiak ukrán érdekeltségeinek veszélyeztetése mellett van még egy elméletibb, de a világ önjelölt urainak fontos probléma Ukrajna megtámadásával. 

Az, hogy átrajzolja a második világháború után megállapított határokat. Márpedig azoknak, akik azokat meghúzták, főbenjáró bűn, ha valaki nekilódul és önkényesen újratervezi őket. Szerintük ugyanis határokat csak ők rajzolhatnak, s azok örök időkig érvényesek akkor is, ha csak a baj van velük. Megváltoztatni is csak ők jogosultak.

Hogy kikről is van szó? Bogár László ironikus szavaival nevezhetjük őket a nem létező pénzügyi háttérhatalomnak vagy a multinacionális világcégek globalista vezetőinek, a lényeg, hogy sem az európai nemzetek, sem az Európai Unió vezetőinek nem kellene fenntartások nélkül beleájulni az ölükbe, nem kellene saját érdekeiket feladva szolga módra követni utasításaikat. 

Mégis ez történik, és aki fel meri emelni a szavát ez ellen, megnézheti magát, mi marad belőle a balliberális médiaterminátorok agymosó pusztítása nyomán. Jó, ha tudja a kedves olvasó, hogy amennyiben bármivel is egyetértett a fentiekből, akkor nem egyszerűen hatása alá került az orosz propagandának, hanem egyenesen Putyin-pártivá aljasult az említett médiagyilkosok szerint. Az pedig manapság rosszabb, mintha valaki náci karlendítéssel köszönti az izraeli sportolókat.

Mégis azt javaslom, rázzuk le magunkról ezeket a vádakat, mint kutya a vizet, és maradjunk a józan ész talaján. Mert bele kell gondolnunk még abba is, miért akar bevonni bennünket a globalista háttérhatalom az ukrán nemzet területi integritásának, szuverenitásának védelmébe, amikor a saját szuverenitásunk melletti kiállásért folyamatosan támad bennünket. 

Ez olyan szintje a politikai átverésnek, amit, ha nem velünk történne, már-már művészinek lehetne tekinteni. Nyugodtan kijelenthetjük ugyanis, hogy az Európai Egyesült Államok hagymázas eszméjének híveit egyáltalán nem érdekli sem az ukrán, sem a magyar nemzeti önállóság. 

A területi integritás is csak annyiban, hogy a sebtében uniós tagjelöltté nyilvánított Ukrajna lehetőleg teljes egészében az elképzelt birodalom részévé válhasson, abból az oroszok ne ragadhassanak ki semekkora darabot. 

Tulajdonképpen Európa agyament urai ugyanazt gondolják, mint Putyin, vagyis számukra Ukrajna nem is létezik. A harc a tervezett birodalom keleti határvonaláért folyik az utolsó ukrán katona elestéig.”

Fotó: MTI/EPA/Szergej Kozlov

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gyzoltan
2022. augusztus 23. 16:17
"A globalisták bizony háborúpártiak" -és nagy számban zsidók..! A globalizmus, mint a többi zsidók által kreált ideológia, a zsidóság érdekét szolgálja!
Pelso j.
2022. augusztus 23. 15:12
"mivel érdemelte ki Putyin..." te legalja
Lajoss
2022. augusztus 23. 14:30
Ottó,Moszkvában verd a nyálad.
LancelotDuLac
2022. augusztus 23. 11:05
Ilyen hülye fasz!! Nyilvánvaló, hogy háborúpártiak az Unió tagállamai, mert még az "olcsó orosz energiát" is kockára teszik, csak azért, hogy háborúzhassanak - ekkora barmot, hülye putyinfaszszopógeci xDDD "A területi integritás is csak annyiban, hogy a sebtében uniós tagjelöltté nyilvánított Ukrajna lehetőleg teljes egészében az elképzelt birodalom részévé válhasson, abból az oroszok ne ragadhassanak ki semekkora darabot. " 1994-ben!!!! Bill Clinton amerikai és Leonyid Kravcsuk ukrán elnök egyezményt kötött Ukrajna nukleáris fegyvereinek leszereléséről. Ugyanebben az évben Ukrajna, Oroszország!!!!, az Egyesült Államok és Nagy-Britannia aláírták a budapesti egyezményt az ország területi integritásának védelméről. 1994-ben még sehol sem volt uniós tagjelölt Ukrajna - a szerződést be kell tartani patkányok!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!