A globális tematizációs hatalom urai bajban vannak

2022. augusztus 30. 19:18

Hogy mi is zajlik valójában, azt a narratívák globális háborúja miatt nem könnyű összefoglalni.

2022. augusztus 30. 19:18
null
Bogár László
Bogár László
Facebook

„Aszály, avagy a klímafegyverek diszkrét bája 

A globális tematizációs hatalom urai bajban vannak. Minden felmérés szerint a háború mint téma „elfáradóban” van, a közönség nagy része már csak unottan továbbkattint, ha a háborús téma előkerül, márpedig mindig kell a szenzáció. De mi lehet még az esetleges atomháborúnál is szenzációsabb? Hát mondjuk a jó öreg »klíma«-ügy, de most már új tálalásban. Merthogy baj van, nagyon nagy baj. Sorra dőlnek meg a melegrekordok, és több száz éves rekordokat dönt meg a szárazság szinte mindenütt a világon. Mindez a háborús bizonytalanság miatt amúgy is égig érő élelmiszerárakat még tovább emeli. Hogy mi is zajlik valójában, azt a narratívák globális háborúja miatt nem könnyű összefoglalni, de talán érdemes volna eltöprengenünk arról, hogy vajon a »jó gazda gondosságával« bánunk-e a szakrális felelősségünkre bízott földdel, vízzel levegővel?”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lajoss
2022. augusztus 31. 14:14
Jobbulást,Laci bácsi!
mokány
2022. augusztus 31. 14:14
A pápa sem mer kekeckedni a díp sztét tudatiparosaival . A híveknek már nem az isteni gondviselésben kell hinniük , hanem evilági utópiákat kötelesk kiszolgálni .
Gecorbi
2022. augusztus 31. 10:02
Boglárka, megkérdezted már O1G -t, hogy akkor miért nincs környezetvédelmi tárca?
kerekperec
2022. augusztus 31. 07:39
bogár, te itt naponta bebizonyítod, hogy valami nálad, tudod ott fönt, nincs rendben. Az EU, a NATO és az Egyesült Államok a mi biztonságunk garanciája, ezért állunk ki az Egyesült Államokkal, amikor olyan nyugati értékeket, mint a demokráciát és a szabadságot megkérdőjelezik. A globális tematizációs hatalom urai nincsenek bajban! Sajnálom, hogy te is egy lélekölő fertőben nőttél föl, ahol gyenge karakterű, gyáva és jellemtelen, gondolkozni képtelen, elbutított emberek egy marxista/kommunista/fasiszta, kolhozrendszerre alapozott társadalom után vágyódnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!