Dániel Péter: A korrupt, fasiszta orbáni diktatúra még mindig nem tudott elfogni

2022. augusztus 22. 20:00

„Kellemes hétvégét minden kedves demokrata barátomnak!” – fogalmazott.

2022. augusztus 22. 20:00
null

Dániel Péter közösségi oldalán jelentkezett be Izraelből, és tudatta követőivel, hogy még mindig szabadlábon van, ugyanis „a korrupt, fasiszta orbáni diktatúra még mindig nem tudta elfogni”.

– fogalmazott. 

Hozzátette: „Közben megvettük a drága kis feleségem kedvenc kozmetikai varázsszereit, én pedig reggeliztem egy jót. Kellemes hétvégét minden kedves demokrata barátomnak!”

Nyitókép: Facebook

Összesen 151 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bendzsó Boy
2022. augusztus 23. 17:05
Ilyen szarkupacot mint ez a patkány úgyis megüti a guta,hogy a szerinte fasiszta kormány nem akarja elkapni! A sas nem kapkod legyek után!
Gyzoltan
2022. augusztus 23. 16:05
"Dániel Péter: A korrupt, fasiszta orbáni diktatúra még mindig nem tudott elfogni" Péterke! -csak ne nagyon hőbörögj! -nem nehéz elképzelni egy olyan szituációt, egy olyan demokratikus átalakulást, hogy te egy izraeli kommandó élén, fegyverrel a kezedben rohannál az orbáni fasiszta diktatúra segítségére..! Aztán mondd! Fejtsd ki! -hogy miért nem elégit ki téged Orbán, és kormányzatának szervilizmusa a zsidóság felé? Mondd, mi a francot akarsz még?
Lmcwelt
2022. augusztus 23. 15:37
Hülye majom, ki a fasz foglalkozik veled?!
Hyazinth
2022. augusztus 23. 13:03
Aquila non captat muscas.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!