Ilyen (is) lehet a világ 2030-ban

2022. augusztus 30. 20:25

Ekkorra akarják bevezetni az új világrendet a világkormányzással.

2022. augusztus 30. 20:25
null
Fricz Tamás
Fricz Tamás
Magyar Nemzet

„Semmi különös meglepetés nem várható 2030-ban, csak az, amit az érintettek – a globális elit tagjai, szervezetei – már egy ideje nem titkolnak, sőt már nyíltan beszélnek: ekkorra akarják bevezetni az új világrendet (New World Order) a világkormányzással (World Government).

Erről az évszámról nem érdemes immáron »rejtélyeskedve« beszélni. Sőt nagyon fontos, hogy nyíltan beszéljünk róla, mert ha nem tesszük, akkor félrevezetjük a magyar embereket. Megítélésem szerint sokkal többet kell tudniuk a magyar embereknek arról, hogy mi fog következni 2030-ig.

Magyarország szerencsére olyan hely Euró­pában, sőt a nyugati világban, ahol eddig is sok mindent szabadon el lehetett mondani a közvéleményben, nálunk nincs politically correct – tehát hamis és hazug – beszédmód, nálunk még van lehetőség őszinte és beavató beszédmódra. A magyar emberek kellően felkészültek és felvértezettek arra, hogy rossz híreket is képesek legyenek befogadni, a magyar történelemben voltak már olyan pillanatok, amikor az országnak össze kellett fognia, majd egy tragédia után talpra állnia és újrakezdenie. Tehát nem kell félni attól, hogy a magyar emberek nincsenek felkészülve vészjósló előrejelzésekre, kemény kihívásokra.

Ha valaki jobban odafigyel arra, hogy az internetes platformokon, chatoldalakon milyen, a hivatalos fórumokon elhangzottakhoz képest éles belelátó- és átlátóképességű hozzászólások és elemzések keringenek, akkor pontosan tudja, hogy a magyar emberek jelentős részét tényleg nem lehet fél- és negyedigazságokkal, közhelyekkel, általánosan optimista dumákkal megnyugtatni. Éppen ezért mondom azt, hogy amennyit csak lehet, mondjunk el arról, mi várható itt Európában és a világban a következő években, illetve a bűvös 2030-ban, és pontosan azért, mert a magyar társadalom képes felkészülni a nehéz helyzetekre is. De csak akkor tud felkészülni ezekre, ha nem hallgatjuk el előlük azt, hogy mi várható, s arról is beszélni kell, hogy mi a legkedvezőbb és a legkedvezőtlenebb forgatókönyv. Készülni kell a legrosszabbra, hogy ehhez képest akár kellemes meglepetés érjen bennünket.”

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Highlander07
2022. augusztus 31. 16:05
Lesz új világrend, de nem az amit ezek a kretének elképzeltek. Másrészt meg ne akarja már fricz is azt a hülyeséget tolni, hogy ezek félistenek. Mert nem azok. Lehet ezt mantrázni, de attól még se 2030-ban sem hamarabb, se később nem lesz se olyann "új világrend" se "világkormány" se semmi ilyesmi. Mellesleg ezt fizikailag is képtelenség lenne fenntartani. Aki az ellenkezőjét hiszi, az nem normális.
mokány
2022. augusztus 31. 14:49
Óvatos duhaj atanárúr . Az új világrend , már üzemel , gyakorlatilag . A helytartók a helyükön . A jusabeli választások meg nem igényelnek kommentárt .
istvanpeter
2022. augusztus 31. 11:58
Hát, aki egy kicsit élesebben és pontosabban figyeli a világtörténelmet, hamar feltűnhet neki, hogy a háttérhatalom világuralomért folyó harca az első - 1897, Básel - cionista világkongresszus óta jelentősen változott. A világháborúk és a forradalmak hoztak ugyan némi eredményeket, de a világrabszolga birodalomnak még a körvonalai sem jelentek meg. Ezért a múlt század közepe óta, valamennyi lehetséges eszköz és módszer bevetésével, az emberiség elleni totális háború szervezése és működtetése folyik, amely az emberi közösségek és kultúrák teljes szétverésére irányul. Ennek ellenére a 2030. dátum túl közelinek tűnik, mert lehetséges, hogy a totális világuralom egyáltalán nem valósítható meg.
Andilla
2022. augusztus 31. 11:26
Ebben az a szomorú, hogy mindezek valóban ismertek, és már egyre nyíltabban, teljes gőzerővel megy a disztópia megvalósítása, de a nagy tömegek mégis szépen beszopják azokat a sztorikat, amik ennek a lépései: a kovid, a klímahiszti, Ukrajna megmentése, a minden IS emberi jog (kivéve, ha konzervatív, fehér emberekről van szó), a népességcsere (tudjuk, hogy migráncsok nincsenek is, ugyebár), stb. Sokan azzal a megfellebbezhetetlen "érvvel" legyintenek, hogy ez csak összeesküvés-elmélet... Gad Saad könyve, A parazita elme, nagyon jól leírja, hogy ez miért van. Ajánlom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!