Sanna Marin 36 éves, egy gyermekes finn miniszterelnök

2022. augusztus 24. 16:12

A baloldali sajtóban már elindult, hogy miért ne táncolhatna, az bezzeg egy szabad ország.

2022. augusztus 24. 16:12
null
Velkovics Vilmos
Facebook

„Sanna Marin 36 éves, egy gyermekes finn miniszterelnök.

Levideózzák, ahogy ̷t̷ö̷k̷r̷é̷s̷z̷e̷g̷e̷n̷ fékevesztve tombol egy buliban (negatív a drogtesztje), idegen férfiakkal és nőkkel szorosan összesimulva táncol lassút, most pedig rezidenciáján két félpucér influenszer nő csókolózik és posztolja a képet a közösségi médiában.

A baloldali sajtóban már elindult, hogy miért ne táncolhatna, az bezzeg egy szabad ország, különben is már rég legalizálni kellett volna a drogokat és akkor nem kellene megalázóan teszteltetni.

Oké.

Novák Katalin 40 éves, 3 gyermekes magyar köztársasági elnök.

Ha csak a felét csinálta volna ennek – mit művelnének vele a balos bértollnokok????”

Nyitókép: Képernyőfotó

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 203 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2022. augusztus 25. 20:41
Novák Katika nem az az energikus, bulizós típus. Számára tökéletesen megfelelő, ha mindent a feneke alá tesznek, amit mi fizetünk, és ő ezt szolgai módon meg is szolgálja a gazdáinak. Neki ez a "közszolgálat".
sarzal
2022. augusztus 25. 18:03
A fletó is táncolt, alkoholos tartalmú tudatmódosítót meg azóta is fogyaszt....és hol néz ki úgy mint a finn csajszi? Hogy miniszterelnök? Az legyen a finnek baja...
smarton84
2022. augusztus 25. 13:02
A Fideszesek nyilvánosan Mandokira rázzák, miközben a nyilvánosság elől leginkább buziorgiákra járnak, vagy kurvákat rendelnek a hajóikra. Döntse el mindenki maga, hogy melyik a szimpatikusabb.
erossvass
2022. augusztus 25. 12:23
Az egész csak véletlen. A miniszterelnöség biztosan. Szerintem a férj is. Remélem, a gyermek mégsem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!