A finn miniszterelnök bulizása irreleváns téma

2022. augusztus 25. 13:04

Bulizni mindenki szokott.

2022. augusztus 25. 13:04
null
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
PestiSrácok.hu

„Bulizni mindenki szokott. És ha bulizni nem is, hát valamelyest, akár visszafogottabb mértékben is, de saját magához képest jobban elengedni magát ismerősei körében. Ez az emberi élet természetes velejárója. Néha – vagy akár nem is annyira néha – ki kell engedni gőzt, engedni kell, hogy betöltse fejünket a friss levegő és alámerülhessünk a mindenkitől független, befolyásolatlan, csak magunk által megtöltött, csak saját magunk által kijelölt valóságba.

Azon persze lehet vitatkozni, hogy ez mekkora mértékig elfogadható és azon is, hogy ez mennyire összeegyeztethető bizonyos hivatásokkal, foglalkozásokkal, de a lényeg szerintem mégsem ez. A lényeg a képmutatás.

De térjünk is akkor rögtön a tárgyra. Tragédia az, hogy a finn miniszterelnök bulizott? Nem. Tragédia, hogy kikerültek erről videófelvételek és fotók, amelyeken az látszik, hogy a fiatal és csinos hölgy – hát az, könyörgöm, most nevezzem másként – teljesen elengedi magát, táncol, énekel és egyebek? Tragédiának biztos nem tragédia, de én azért jobban megválogatnám, kikkel múlatom együtt az időt, ha ilyen érzékeny pozícióban ennyire vitára okot adó felvételek kikerülhetnek. És végül tragédia az, hogy látványosan – vagy legalábbis majdnem látványosan – félmeztelen nők csókolóztak a finn kormányrezidencián? Hát, a tragédia éppen máshol kezdődik, lehetne ezeket az akciókat tán eggyel vagy kettővel különböző helyeken is megrendezni, de semmiképpen sem szerencsés.”

Nyitókép: Nicolas Economou/AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
APESZ72
2022. augusztus 26. 15:36
Hát ebben lehet valami igazság, báááár ilyen szar iskolával, így "bulizni" én még egyetlen komoly vállalat vezetőjét sem láttam. Persze ezt világot, egy bölcsész nem igazán ismeri....
Tidal_wave
2022. augusztus 26. 08:08
A tragédia az, hogy a miniszterelnök asszonynak annyi esze sincs, hogy megkérjen mindenkit az okostelefonok leadására a bejáratnál, hogy ne készülhessenek fényképek. És még be is vallja, hogy tudta, hogy filmezik...
12345
2022. augusztus 25. 21:58
szerintem nem irreleváns. szerintem eleve gáz ha egy 3 éve házasodott 2 éves gyerek édesanyja így viselkedik. Ha a falu 8 általánost végzett, lecsuszott asszonykája teszi ezt azt még jobban megérteném egy jól szituált, értelmiségitől aki ráadásul PM ez már nekem elég sok. Lehet hogy én vagyok túl konzervativ de én még huszonéves hajadon koromban sem tomboltam a munkahelyemen berúgva azonos és ellenkező neműekkel csókolozva.. és még csak pm se vagyok..
vemiko
2022. augusztus 25. 17:24
még lehet h kiderül, hogy járt Győrben is pár éve ....vagy épp gyakornok volt bill igazm-ondó clinton orális szobájában ....esetleg gréczy gipszbe öntött pecsét tartja a fiókjában....vagy épp gyurcsótány gatyáján nem is hugyfolt volt legutóbb.....esetleg vadain lovagol tüttővel....ki tudja....majd a finnek ítélkeznek felette....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!