A baloldali fake news „sajtó” hazudik az Európai Bizottság vasárnapi döntéséről

2022. szeptember 20. 16:31

A baloldali politikusok és az őket mindenben kiszolgáló média azt akarja, hogy minél jobban büntessék meg Magyarországot az uniós intézmények.

2022. szeptember 20. 16:31
null
Alapjogokért Központ
Alapjogokért Központ
Facebook

„A nap süt, a víz vizes: a baloldali fake news »sajtó« hazudik az Európai Bizottság vasárnapi döntéséről

Két hazugságot egyszerre futtat a hazai ellenzéki média az Európai Bizottság vasárnapi, a jogállamisági kondicionalitásról szóló döntéséről.

Egyrészt azzal riogatják az érdeklődő közönséget, hogy a Magyarországnak járó források közel kétharmada veszélyben van. Érdemes gyorsan tisztázni: ez hazug riogatás. A baloldali ellenzék, és a vele szoros akarategységben dolgozó baloldali fake news »sajtó« számháborúja alaptalan riogatás, melynek egyetlen célja a magyar érdekek ellenében politizáló, szankciópárti baloldali képviselők kívánságának teljesítése.

A hazánk megbüntetésében mesterkedő baloldali politikusok és az őket mindenben kiszolgáló média azt akarja, hogy minél jobban büntessék meg Magyarországot az uniós intézmények. Ha alaptalan és hazug rágalmak miatt, akkor azzal – ennek egyik felvonását láthattuk múlt hét szerdán az Európai Parlamentben, ahol Soros-szervezetek által diktált ideológiai fércmű felolvasóestjét rendezte meg a bosszúszomjas nemzetközi baloldal.”

Nyitókép: Alapjogokért Központ Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2022. szeptember 21. 08:59
T. Agymosó Központ! Megint sikerként próbáljátok eladni a semmit.
hivor
2022. szeptember 21. 07:37
Aki hazája ellen cselekszik az hazaáruló. A hazaárulóknak meg kötél jár!
Lajoss
2022. szeptember 21. 06:39
Az állami milliárdokkal kitömött propaganda-intézet..
ExMunkatárs
2022. szeptember 21. 03:56
Megérkeztünk a propaganda legaljához.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!