Az olasz választási eredményekhez három megjegyzés

2022. szeptember 26. 08:58

A „haladók” csúcsjelöltje minősíthetetlen idióta volt.

2022. szeptember 26. 08:58
null
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

„Az olasz választási eredmények feletti ünnepléshez és rémüldözéshez három megjegyzés. A »haladók« csúcsjelöltje az a minősíthetetlen idióta volt, aki tavaly az oltatlanok választójogának elvételéről fantáziált. A Giuseppe Conte vezette Öt Csillag rácáfolt a jövendölésekre: nem omlott össze, derekasan helytállt. Talán most olyan ciklus következik Itáliában, amit kivételesen nem a »pénzpiacok«, hanem a választók bizalmát élvező miniszterelnökkel fejeznek be.”

Nyitóképen: Az olasz választás győztese, Giorgia Meloni. Fotó: Andreas Solano / AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 81 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
piszokalfréd
2022. szeptember 27. 07:45
Azért én nem örvendeznék annyira, mert Olaszországban évtizedek óta egyik kormányválság váltja a másikat. Nincs még egy ország Európában, ahol ennyiszer oszlatták volna fel a parlamentet és tartottak volna előrehozott választásokat.
Namond
2022. szeptember 26. 19:51
Úgy legyen.
madar299
2022. szeptember 26. 14:47
A haladók csúcsjelöltje az a minősíthetetlen idióta volt , a Bandi-ta önmagára ismert.
Aranykor
2022. szeptember 26. 13:48
Melonit is beszervezték az Aspen Intézetbe. 2021. eleje óta a tagja. Salvini jobbkeze is, Giorgetti is aspenista. A háttérből mindig ő intézte el, hogy a Liga jóban legyen Dragival. Egyszóval vagy Meloni reformálja meg az aspenista politikát, vagy fordítva. Inkább ez utóbbi valószínű. Melonin keresztül fogja az Aspen Intézet vezérelni Olaszországot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!