Pont az ilyen szankciópárti akciókért fizetik a dollárbaloldalt

2022. október 26. 15:42

Gyurcsányék hiába akarják befogni a magyarok száját, az embereknek joguk van elmondani a véleményüket a szankciókról.

2022. október 26. 15:42
null
Fidesz-Magyar Polgári Szövetség
MTI-OS

„Gyurcsányék azért akarják eltávolítani a bombás plakátokat Budapest utcáiról, mert azok felhívják a figyelmet a pusztító brüsszeli szankciókra és a szankciókról indított nemzeti konzultációra. A szankciók bizony bombaként teszik tönkre Európát, mert lerombolják az európai gazdaságot és életszínvonalat. A szankciók miatt energiaválság van, elszálltak az energiaárak, drágulnak az élelmiszerek, nő az infláció, brutálisan nőnek a családok és a vállalkozások terhei. Gyurcsányék hiába akarják befogni a magyarok száját, az embereknek joguk van elmondani a véleményüket a szankciókról, hiszen azok árát ők fizetik.”

Feljelentést tesz a DK a szankciós bombákat ábrázoló plakátok miatt

Szerdán délután tette közzé a Demokratikus Koalíció, hogy feljelentéssel reagálnak a kormány plakátjai miatt, melyeken az uniós szankciókat, mint bombát ábrázolják. Rémhírterjesztés és közveszéllyel való fenyegetés gyanújával feljelentést teszünk a kormány bombás plakátjai miatt! - jelentették be Gyurcsányék. Nyitókép: Koszticsák Szilárd/MTI

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs 

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bobminyon
2022. november 14. 09:37
Nem vagyok DK-s, de aki nem hányja el magát ezektől a plakátoktól, az erkölcsi nulla. Pont. A gazdasági visszaesést egy szintre hozni a HALÁLLAL, amit a valódi bombák okoznak, tényleg egy olyan országban élünk, ahol itt nem kapcsol be a vészcsengő?
ersa57
2022. október 27. 14:50
Miről is beszélünk a szankciók hatásaként???? Egyről biztosan nem, hogy AZ EU-S SZANKCIÓK OKOZZÁK A MAGAS ENERGIAÁRAKAT ÉS A KÉTSZÁMJEGYŰ INFLÁCIÓT!!!!! Még életbe sem léptek a szankciók és máris jelentősen csökkent az energiahordozók ára. NA ERRE NEM SZÁMÍTOTT A FIDESZ, HOGY MÁR A KONZULTÁCIÓ ELŐTT KI FOG LÓGNI A LÓLÁB!! Gondolkodjon el akkor mindenki, hogy mi is váltotta ki eddig a magas üzemanyag- és gázárakat! A KORMÁNY MEGINT EGY ÁLTALA KREÁLT HAZUGSÁGRÓL AKAR KONZULTÁCIÓT TARTANI, AZ ELŐZETES PLAKÁTKAMPÁNNYAL PRÓBÁLJA AZ EMBEREKET BEFOLYÁSOLNI, ELLENSZENVET SZÍTANI AZ EU-TAGÁLLAMOKKAL SZEMBEN!!!!
olajfa1
2022. október 27. 09:52
Kár hogy a MOTIM az ALTUSZ tulajdona NEM AZ EURÓPAI ÁRON KAPJA AZ ELEKTROMOS ÁRAMAOT!... Pedig az is egy "burkolt" versenyelőny!... az összes konkurens európai gyárhoz képest! FERI! ERRŐL CSICSEREGJÉL! Már megint HAZUDSZ REGGEL ÉJJEL MEG ESTE!!!
RasPutin
2022. október 27. 08:41
És a rubelfideszt miért fizetik meg? Kirill pópáért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!