Népességcsere mellett kultúraváltás

2022. december 24. 12:52

A globalista elit ideológiát kényszerít ránk. Aki ellenáll azt megbüntetik.

2022. december 24. 12:52
null
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„Tehát erről van szó! 

Népességcsere mellett kultúraváltás.

A Globalista pénz- és gazdasági elit valamint a velük szoros szövetségben lévő nyugatra hazatalált marxisták egy új, az emberi tapasztalattal, keresztény alapú kultúrával és végső soron a tudomány tényeivel is szembemenő ideológiát kényszerítenének ránk. Ez sok helyen már sikerült is.

Aki ellenáll azt megbüntetik.

De az üresség, amit ők hirdetnek, nem tölti be a szellem terét! Nem ad hitet és nem teremt közösséget!”

Nyitókép: Mandiner/Ficsor Márton

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Secnir
2022. december 25. 18:42
"Népességcsere mellett kultúraváltás. ... Aki ellenáll azt megbüntetik." csak jelzem, az oroszok, miután betámadták ukrajnát, elfoglalták (és elkezdték lerombolni) a városaikat, az ottmaradók egy részét, főleg gyerekeket elhurcolták, a városokból kitiltottak mindent, ami ukrajnára emlékeztet, a történelemkönyveiket lecserélték oroszra, a nyelvüket (megpróbálták) lecserélni oroszra. aki megtagadta, elhurcolták, kivégezték. kötter majom, lehet óbégatni, hogy a "marxisták egy új, az emberi tapasztalattal, keresztény alapú kultúrával és végső soron a tudomány tényeivel is szembemenő ideológiát kényszerítenének ránk" akkor, amikor szerintük 1956-ban felszabadítani jöttek, (meg 45-ben, 1848-ban), nem mennek szembe a tudomány tényeivel akkor, amikor szerintük lenygelország támadta meg a szovjetuniót, azért támadták meg németországgal közösen, katynban nem történt semmi érdekes, és a keresztény alapú kultúra része az, amikor nőket, gyerekeket(!) erőszakolnak meg, majd végeznek ki, és utána simán letagadják, a fosztogatást pedig természetesnek veszik. szeretném látni az írásodat ukrajnára és a barbár, batu kánra hajazó oroszok viselkedésére levetíteni...
mokány
2022. december 25. 12:55
A hatalom biztosítéka : Az irányított KÁOSZ .
istvanpeter
2022. december 25. 09:57
Még világosabban, a háttérhatalom világuralmat és világrabszolga birodalmat szándékozik kiépíteni, amelynek az emberi társadalom teljes szétmarcangolása az előfeltétele.
avízazúr
2022. december 25. 09:07
"Itt élned, halnod kell." Patetikus reformkori romantika. Szép, de nem igaz. Ma már nehéz a korszellemmel mentegetni az irodalomórán a középiskolások körében. Mert tudják, hogy nem rohad a Nyugat. És aki kitelepszik, nem CSAK a pénz miatt teszi. A kinti siker és jó közérzet titka nem az, hogy mit kínál nekem a Nyugat, hanem hogy én mit tudok kínálni a Nyugatnak, vagy mit tudunk nyújtani egymásnak a kölcsönösség jegyében.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!