Zavart érzek az erőben

2023. február 20. 16:58

Ha a nácik szélsőbalosok, akik, mint minden buta szélsőbalos, háborúztak az oroszokkal, úgy miért kell az egyre inkább Orbánbarát és nerkonform szélsőjobbnak megünnepelni a kitörést?

2023. február 20. 16:58
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

»Aki nem a marxista történelemhamisítást tekinti etalonnak, hanem az elemi tényeket, az pontosan tudja, hogy a szélsőbal igazi tankönyvi példája a náci párt, nálunk meg a nyilasok, aztán meg persze a kommunisták. Hitler pontosan azt az utat járta be, mint a jelenlegi balosok, lelkes munkásképviselet, majd lepaktálás a nagytőkével a hatalom birtokában. Az Oroszország elleni háborúról nem is beszélve. Ami a kedvenc nünükéje ma is minden buta szélsőbalosnak.« – írja a Pesti Srácok.

Értem én. De ha a nácik szélsőbalosok, akik, mint minden buta szélsőbalos, háborúztak az oroszokkal, úgy miért kell az egyre inkább Orbánbarát és nerkonform szélsőjobbnak megünnepelni a kitörést? Hiszen ott német szélsőbalosok harcoltak az általuk keleti barbároknak nevezett oroszokkal, Európa (vagyis a hanyatló nyugat) védelmében! Zavart érzek az erőben.”

Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TAVIROZSA
2023. február 21. 08:50
Az emlékezéshez való jogot a "szélsőjobbal" való riogatással, a magukat "antifasisztáknak" nevező nemzetközi különítmény segítségével akarják elvenni! Márton, sok beszédnek sok az alja!
gacsat
2023. február 20. 17:47
A szélsőjobb egy kicsit se NERkomfort. Orbánt csak jobbról fenyegeti veszély.
tartarossz.blog
2023. február 20. 17:47
"Aki nem a marxista történelemhamisítást tekinti etalonnak, hanem az elemi tényeket, az pontosan tudja, hogy a szélsőbal igazi tankönyvi példája a náci párt" Ez a mondat par excellence történelemhamisítás, nem a marxizmus - a kispolgári söpredéktől megszoktuk már hogy túlkompenzált, olyannyira, hogy Stefkáék a régi elvtársakra támadnak. Ha valaki a náci pártban mintát lát, ott nem a minta számít, hanem azok a háttérerők (pl német nagytőke) amelyek megalkották( a maga színpadiasságában és groteszkségében), talán épp az 1917-es 1919-es forradalmi hullám ellenében. Szerencsére a baloldali, kommunista tisztánlátás még jelen van Magyarországon is: https://www.amiidonk.hu/elemzes/az-egesz-fidesz-fasiszta-sajto-antifa-terroristak-miatt-hisztizik/ Ez itt a lényegi mondat: "Nyilvánvaló egyik fasiszta sem fog azzal kampányolni, hogy a monopoltőke munkásellenes terrorista diktatúráját szeretné megvalósítani – ezért ködbe és népszerű politikai jelszavakba burkolóznak"
tapir32
2023. február 20. 17:26
A kommunista rendszer történelem hamisító hagyatékának felszámolása hosszú idő. Írása egy lépés ebbe az irányba. A Kommunista Kiáltvány a zsigeri gyűlölködés történelem hamisító apoteózisa. A DK 5 pontját bármelyik szélsőbaloldali szociopata összeállíthatta volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!