Fukuyama evangéliuma

2023. február 20. 23:02

Végre ők is arra a következtetésre jutottak, mint én fél évvel ezelőtt. A Nyugat magára maradt.

2023. február 20. 23:02
null
Robert C. Castel
Robert C. Castel
Facebook

„A múlt év májusában, a legtöbben Fukuyama evangéliumát morzsolgatva még azt hajtogatták, hogy milyen ügyesen felzárkóztattuk magunk mögé az egész világot - Oroszország ellen.

Az önvállonveregetés fesztiválját látva leültem és írtam egy pesszimistán disszonáns cikket. Arról, hogy a Nyugat magára maradt. Az önvállonveregetők persze a főállású toleránsaktól megszokott átok-gyilok hadjárattal válaszoltak a cikkemre.

Most engedtessék meg nekem egy kis káröröm, amikor olvasva a Müncheni Biztonsági Konferencia dokumentumait, azt látom, hogy végre ők is arra a következtetésre jutottak mint én, fél évvel ezelőtt.

A Nyugat magára maradt.”

 

Fotó: Leemage via AFP

 

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VerdbenekhyKeményFarkas
2023. február 22. 15:21
Nyugat - az egy ország? Nekem úgy tűnik: Oroszország "maradt magára"! Az ugyanis - valóban egy ország...volt! De mellé csak a véres diktatúrák állnak!
Petkó Zsigmond
2023. február 22. 09:06
A Quad-ot eddig is értettem. A miért Quad nem megy.
mokány
2023. február 21. 16:12
Orwell , Big brother rendszere elég szar , de viszont megvéd a gonosz ellenségtől .
NERbot
2023. február 21. 11:56
Az egész világ magára maradt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!