Kiskorúaknak az alkohol tabu, a transzik viszont riszálhatják

2023. április 25. 17:09

Mégis melyik szülő gondolja azt, hogy hozzájárul gyermeke egészséges szellemi fejlődéséhez, ha „művészet” néven a kis emberpalántáknak transzvesztiták rázzák magukat?

2023. április 25. 17:09
null
Janó-Veilandics Franciska
Janó-Veilandics Franciska
Vasarnap.hu

„Nem tegnap volt, de annyira régen sem, amikor egy napsütéses délután barátnőmmel a közös névnapunkat szerettük volna megünnepelni egy koktéllal. Ő 18 éves volt, én pedig már majdnem nagykorú. Végzősként úgy éreztük, most már elég felnőttek vagyunk ahhoz, hogy ugyan fényes nappal, de utunk egy budapesti szórakozóhely felé vezessen – akkor még nem tudtuk, hogy hiába.

A kidobó első dolga volt, hogy a küszöb előtt két méterrel elkérje a személyi igazolványokat, amelyek alapján hamar feltűnt neki, hogy akkor én még nem töltöttem be a 18. életévemet, bár csak hetek választottak el a bűvös számtól. Semmilyen kérlelésre nem lágyult meg a szíve, csak annyit mondott: »találkozunk két hónap múlva«.

Így hát messziről integetve a bárszékeknek tovább álltunk egy moziba. Most pedig így, több mint egy évtized elteltével arról olvasok híreket, hogy ugyanebben a városban Drag Queen Show-k keretében – ahol alulöltözött nőnek sminkelt férfiak lejtenek erotikus táncot – tárt karokkal várják a kisgyermekeket. Nem hamarosan nagykorúakat, hanem gyerekeket!

Engem napközben nem engedtek be egy szórakozóhelyre, mert még éppen nem voltam nagykorú, ma egy másik szórakozóhelyre pedig bátran hívják a kisgyermekeket esti fellépésekre, amelyek során transznemű férfiak kéjelegnek hiányos ruházatban. Persze szapulhatjuk az LMBTQ+ ideológia ilyenfajta nyomulását, a vendéglátóipari egység felelőtlenségét – kritizáljuk is – de mégis melyik szülő gondolja azt, hogy hozzájárul gyermeke egészséges szellemi fejlődéséhez, ha »művészet« néven a kis emberpalántáknak transzvesztiták rázzák magukat?

A »woke« ideológia, a sokszínűség és érzékenyítés jegyében a transzik nyugodtan riszálhatják magukat kiskorúaknak, de az alkohol tabu.”

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Xena99
2023. április 26. 23:05
@Janos Kovacs De téged nem is gyanúsított senki azzal, hogy Férfi vagy!!
Alcofrybas
2023. április 26. 17:31
Ha betiltanánk a szeszt, mert ártalmas. Az ártana az üzletnek.
Alcofrybas
2023. április 26. 17:30
Ennél többről van szó. Az alkohol is legális. Miért? Amiért a baszás. Ha szent, akkor szent. Szentesítve van. Misebor. Apátsági sör. Pálinka. Hungarikum. Kisfaszom. Ha 18 elmúltál. Ihatsz. Felnőtté válás. Beavatás. Ez az én vérem. Igyál, bazmeg! Ettől már felnőttebbnek érezheted magad. Ajzószer. Stimulálószer. Oldószer. Feszültségoldó.
mokány
2023. április 26. 11:59
Felnőtt műsor gyermekeknek = abuzus .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!