Beleszállt a DK-ba Bauer Tamás, az egykori DK-s

2023. május 11. 21:20

Bauer Tamás üzent volt pártjának: Nem jó, ha átvesszük a Fidesztől a hazug óriásplakátok gyakorlatát!

2023. május 11. 21:20
null

Bauer Tamás egykori DK-s politikus Facebook-oldalán kelt ki Gyurcsányék legújabb plakátkampánya miatt, melyen az szerepel, hogy „Orbán Viktor az árakat emeli. Dobrev Klára a béredet fogja emelni.” A baloldali politikus azt írta, tiltakoznia kell, mert 

ez a plakát nem mond igazat.

Bauer megjegyezi, hogy akik a plakátot látják, hogy egy új kormány mindenkinek emelni fogja a bérét. Szavai szerint ez pedig nyilvánvalóan nem lehet igaz, hiszen az állam csak a közszférában dönthet maga a bérekről – és ott is korlátai vannak, hogy felelős módon mit tehet meg, és mit nem –, de a versenyszférában biztosan nem.

– jelentette ki volt országgyűlési képviselő.

„A pedagógusoknak, ápolónőknek, a közigazgatás dolgozóinak a Medgyessy-kormány nagyarányú béremelést adott, és – legalábbis a mértéket tekintve biztosan – rosszul tette. Akkora bajt okozott vele, amely végső soron Orbán kétharmadához vezetett: akkora hiányt okozott a költségvetésben, amely súlyos megszorításokat tett szükségessé néhány év elteltével, és így az MSZP-SZDSZ teljes hitelvesztéséhez, a magyar demokrácia bukásához vezetett. Saját bőrünkön érezzük ezt valamennyien. Emlékezhetnének rá azok is, akik ezt a plakátot kiadták” – folytatta.

A közgazdász kijelentette, nem tudja, valaha lesz-e Dobrev-kormány, ám ha lesz, nem lesz lehetősége a bérek általános emelésére, még ha a plakát ezt is üzeni. Bauer Tamás posztját azzal zárta, hogy 

Nyitókép: Facebook

Összesen 181 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2023. május 14. 06:26
MÁÁÁN' AZ APOSZTATA ZSIDÓ BAUEJ IS BASZOGASSA AZ "ÁJNYÉKSZÉK TÁJSASÁSOT", AKI AZÉÉÉ' VALAMIT MÉGISCSAK TUD.....HA MÁST NEM A SANDA-SUNYI CIKIZÉST...FJJANKÓÓ-N...
tapir32
2023. május 12. 22:28
A jobboldal feladata az organikus társadalmi rend helyreállítása a liberáldeviánsok homogenizáló törekvései ellenében! A sorosista álcivil, politikai szervezetekkel szemben a valódi civil társadalom rehabilitálása! A sorosista NGO-knak semmilyen társadalmi legitimációja nincs! Európa jövője a keresztény konzervativizmus!
KBA98
2023. május 12. 12:19
Klára többet hazudik, mint Feri, pedig az már nem semmi! Bauer lehet, hogy életében először igazat mondott!
istvanpeter
2023. május 12. 09:32
Egyébként bárgyú együgyűség azt gondolni, hogy az utcai plakátoknak bármilyen érdemi jelentőségük és hatásuk lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!