Hamis plakát, hamis üzenet

2023. május 12. 19:59

Ezért tartom fontosnak, hogy legalább ezen a Facebook-oldalon szó essék erről.

2023. május 12. 19:59
null
Bauer Tamás
Facebook

„A plakáton szereplő üzenettel nekem nem az a bajom, hogy tömör, hanem az, hogy hamis. A választási plakátokra nem kell közgazdasági értekezéseket kitenni, hanem olyan állításokat, amelyek igazak. Ha a jövedelmekkel kapcsolatos mondanivaló bonyolultabb annál, amit plakátra lehet kiírni, akkor nem a jövedelmekkel kapcsolatos mondanivalót kell plakátra kitenni.

Egyébiránt ez azért sem tűnik célszerűnek, mert az elmúlt három országgyűlési választáson az ellenzék egyre inkább jóléti ígéreteket állított kampányának középpontjába, és ezzel harmadszorra sem ért el sikert. A 2022-es választás óta eltelt év fontos tanulsága, hogy az infláció példátlan felgyorsulása, a reáljövedelmek súlyos visszaesése mellett sincs változás a kormányoldal és a vele szembenálló ellenzék erőviszonyaiban. A megalapozatlan jóléti ígéretek nemcsak plakátra írható tömör változatukban, de pártrendezvényeken bőven kifejtve sem tűnnek hasznosnak az ellenzék számára, ugyanakkor egy esetleges, valamikori kormányra kerülés után a földig rombolják az azokkal kampányoló politikai erőt. Ezért tartom fontosnak, hogy legalább ezen a Facebook-oldalon szó essék erről.”

***

Nyitókép: MTI / Beliczay László

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 69 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
machet
2023. május 14. 11:42
Ki a fütyit érdekel hogy te mit tartasz fontosnak .Az már elmúlt.
olajfa1
2023. május 13. 19:51
Gyurcsány-Dobrev idejében 60%-al TÖBB VOLT AZ ADÓELVONÁS! MINDEN MUNKABÉRBŐL!!!!!
makapaka2
2023. május 13. 11:25
Az apád általi körömletépkedés jó üzenet volt?
formaegy
2023. május 13. 10:42
Bauer! Mint szdsz-es, majd DK-s! DK-s!, DK-s!!!!!!!!! Ezeknek a hazugsággyárosoknak a fenekéből kandikáltál ki, minden hazugságukkal, aljasságukkal egyetértve! Aki az ország legaljasabb hazaáruló büdös komcsi házaspár fenekébe képes belebújni, (bár a múltad beszédes) és minden aljasságukkal egyetérteni, az jobb ha kussol! Hazugság a plakátjuk? Mikor volt igaz? Mocskos hazug hazaárulóktól főleg a legaljasabbtól mit lehet mást várni?!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!