Kiáll-e velem Lázár János nyilvános vitára?

2023. május 22. 20:51

A Fidesz 13 éves kormányzása alatt megteremtett szavazóinak egy hazugságokra épülő, alternatív valóságot.

2023. május 22. 20:51
null
Márki-Zay Péter
Facebook

„Kiáll-e velem Lázár János nyilvános vitára?

A Fidesz 13 éves kormányzása alatt megteremtett szavazóinak egy hazugságokra épülő, alternatív valóságot.

Mivel a Fidesz folyamatosan olyan vádakkal támadja ellenfeleit (köztük engem is), amiket pont ők és a hozzájuk kötődő személyek követtek el, ezért pár nappal ezelőtt nyilvános vitára hívtam Lázár Jánost.

Amennyiben ő gyáva lenne eljönni, beérem helyettesével, Csepreghy Nándorral is. Természetesen nincsenek illúzióim a bátorságukat illetően, hiszen például a helyi Fidesz frakció is gyáva módon futamodott meg az általuk kezdeményezett rendkívüli testületi ülésről múlt héten.

Remélem, lesz legalább EGY abból a »133 bátor emberből«, aki ki mer állni egy nyilvános vitára, ahol végre választ kaphatunk olyan kérdésekre például, hogy ki a felelős azért, hogy Hódmezővásárhely nem kapja meg az őt megillető támogatásokat, vagy hogy miért lett Vásárhely a Modern Városok Program legnagyobb vesztese.

Várom Lázár János válaszát!”

Nyitókép: Képernyőfotó

***

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 144 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
enes
2023. május 24. 14:13
Szóljank már hozzá hmvhelyiek, mi ez az újabb, Tatár ügy?
Anyádcsipája
2023. május 24. 13:48
MZP észbe kapott, hogy jövőre mindent bukhat? Az általa vezetett várost mellőzte a kis hírnévért, meg a guruló dollárokért, most pedig kapaszkodna vissza. Vajon a Vásárhelyi választók lesznek annyira hülyék, hogy csakis az orbánfóbia miatt megtartják ezt a tehetségtelen nímandot városvezetőnek? Bármit képes vagyok elképzelni a sok prolilelkű agyhalottról...
Volo
2023. május 24. 08:01
Vitát? Miről? Vitát, a vita kedvéért csak az kezdeményez, aki szerepelni akar.
Dunhill67
2023. május 23. 17:52
beszélni nem tudsz,te félcigány proli...nemhogy vitázni,érvelni....nem elég azt mondani amit abba a hülye fejedbe súgnak a hangok...nyomorult
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!