Megteszem a jogi lépéseket a hazugságokkal szemben

2023. május 12. 13:45

A bíróság eddig is nekem adott igazat, ezután is ez lesz a helyzet.

2023. május 12. 13:45
null
Cseh Katalin
Cseh Katalin
Facebook

„Látom, újraindultak a kormánypárti propagandagyárakban azok a hazugságok, amik velem foglalkoznak. Nincs ebben semmi meglepő: a fideszes szabadrablást vizsgáló Európai Parlamenti delegáció érkezik Magyarországra, ilyenkor menetrendszerűek ezek.

Ahogy eddig is, ezután is megteszem a jogi lépéseket a hazugságokkal szemben. Ahogy a bíróság eddig is nekem adott igazat, ezután is ez lesz a helyzet.”

Nyitókép: MTI/Máthé Zoltán

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 108 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kalhana
2023. szeptember 11. 00:32
Legelőször azt a kérdést kéne eldönteni, hogy Magyarországon jogállam van-e vagy diktatúra. Addig hülyeség jogi lépésekről beszélni.
Unknown
2023. június 15. 20:45
Jogi lépések helyett valódira van szükség .Elhúzni a pi@ba.
Obsitos Technikus
2023. május 17. 12:00
Ötmilliárdból fussa a bírók lefizetésére..
marcon
2023. május 13. 11:22
Cseh Katalin, a botmixeres, az egyik legeklatánsabb példa arra, hogyan silányítja a lélek, és így a lelkiismeret, őszinteség és tisztaság hiánya a baloldali politikusnők többségét (tisztelet a kis számú kivételnek) a gyengébbik, ámde szebbik nemből "szülésre képes egyedekké"... kár...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!