Kegyelem a terroristának

2023. május 02. 19:28

Ez a botrány, nem a Schmitt Pál plagizált szakdolgozata.

2023. május 02. 19:28
null
Kiss Soma Ábrahám
Mérce.hu

„Budaházy esetében ugyanis aligha szolgálja a társadalom széles rétegei intézményekbe vetett bizalmának növelését vagy a jogrend erkölcsi vakságának korrigálását az elnöki kegyelem gyakorlása.

A köztársasági elnök pusztán a társadalom azon csoportjainak erkölcsi meggyőződését szolgálja ki, akiknek deklarált célja a társadalom más csoportjainak – romák és más, nem fehér bőrszínűek, zsidók, melegek, baloldaliak, egyszóval a nem fehér heteroszexuális keresztény jobboldaliak – elnyomása, lehetőség szerint fizikai bántalmazása, esetleg megsemmisítése.

Akiknek vezetőiről immár azt is tudjuk, hogy komoly lobbierővel bírnak a Sándor-palotában.

Ez a kegyelem súlyos visszaélés az elnöki jogkörrel. Nem valamely vitatott megítélésű ember és csoport kapott kegyelmet (amnesztiát), hanem jogrendi és filozófiai szempontból egyaránt terroristának tekinthető személyek.

Ezen pedig az sem változtat, hogy Budaházy egykori és jelenlegi harcostársa jelenleg az egyik legerősebb ellenzéki párt vezetőjeként az országgyűlés tagja.

A szélsőjobboldali terrorcsoport kegyelemben részesítésével az államfő hatalmával visszaélve olyan veszélyes elemeket szabadított a társadalomra, akik – a kisebbségek és az elesettek kormányzati elnyomását tetézve – közvetlen és valós veszélyt jelentenek számos embertársunkra.

Ez a botrány, nem a Schmitt Pál plagizált szakdolgozata.”

 

Nyitókép: Polgári Mulató Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 105 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zoltan70
2023. május 04. 12:05
Nos, mivel a szerző valami ismeretlen okból kifolyólag nem tesz említést a 2006 októberi eseményeken történtekről ezért felvilágosítom, hogy a fenti írás bevezetője így hangzana helyesen: Kegyelem Gergényinek és terroristáinak, avagy ez a botrány, nem a Gyurcsány Ferenc plagizált szakdolgozata. (Melleseleg Gyurcsánnyal szemben Schmitt Pálnak nem a szakdolgozatát kérdőjelezték meg, amint azt a roppant tájékozott és legalább olyan felkészült és független szerző állítja, hanem a doktori dolgozatát).
Lolka-Bolka
2023. május 03. 12:31
Te buzy e vagy , baszki ez mar a legalja mindennek
01234567890
2023. május 03. 12:16
budiházi (nem véletlen a b) egy köztörvényes bűnöző volt, ha elülte volna a megérdemelt 7 évet jobb lett volna.
formaegy
2023. május 03. 11:28
Itt a terroristák ti vagytok mocskos állat! Nem kicsit, nagyon!!!!!!!!!!! Mindig az aljasnak nagy a pofája! Nézz körül a pöcegödrödben te féreg!, az ország legaljasabb görénye által vezetett Ceausescu házaspár (Gyurcsány) vezííííírrel, és pofa be!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!