Tóta W. Árpád újságot alapít

2023. június 21. 18:48

Mi jöhet még? Bartus László és Dániel Péter hazaköltözik. Ja, nem.

2023. június 21. 18:48
null
Bognár Zsolt
Bognár Zsolt
Facebook

„Ki mit tud, illetve nem tud? – egy hír ürügyén

TÓTA W. ÁRPÁD ÚJSÁGOT ALAPÍT!!!

»Valami bűzlik Dániában«, mondaná erre a hírre Marcellus, Shakespeare Hamlet című művében.

Mi jöhet még?

Havas Henrik bordélyt nyithat. A helyszín még egyeztetés alatt. Ja, nem.

Juszt László újra álmodja a TV ügyvédje című műsorát a DKTV-ben. Ja, nem.

Gyurcsány Ferenc felavatja szemlőhegyi ingyen konyháját. Ja, nem.

Bartus László és Dániel Péter hazaköltözik. Ja, nem.

Soros György megveszi az MCC-től a Librit. Ja, nem.

Gréczy Zsolt a rendkívüli érdeklődésre tekintettel szexboltot nyithat, kérésre élő showt prezentál bárkinek. Ja, nem. Bár ki tudja?

Szabó Tímea egy töredelmes coming out keretében bevallja, hogy van olyan történés is az életében, aminek önfeledten tud örülni. Ja, nem.

Puzsér Róbert vitriolos, egyben karaktergyilkos cikket ír Puzsér Róbertről. Ja, nem.

Az egész ellenzék elnézést kér Orbán Viktortól. Ja, nagyon nem.

Fent nevezettek új pártot alapítanak »Árnyékból a fényre« elnevezéssel. Ja, nem.

2026-ban ők nyerik a parlamenti választásokat. Ja, nagyon, de nagyon-nagyon NEM.”

***

***

Nyitókép: Tóta W. Árpád Facebook-oldala

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2023. június 25. 18:25
Esetkeg a mandi is fölfigyelhetne rá: Csodálatos interjú Bagdy Emőkével https://youtu.be/hbBHNzlGfpg Hozzászólások: "Ezt a csodálatos interjút minden általános iskola 8-adik osztályában levetíteném. Hála a szerkesztőknek ! A JóIsten éltesse még soká köztünk Professzor asszonyt, Emőkét és adjon Nekünk oly hatalmas erőt és Hitet, melyet Ő mutat számunkra. Köszönöm" https://www.origo.hu/itthon/20230622-bagdy-emoke-interju.html
dr. Dániel Péter ügyvéd
2023. június 22. 14:38
"Kedves" Orbán Viktor, elmondom a közelgő bukásod valódi okait. Ne halj már meg hülyén.... Természetesen nem az aljas demokrácia-rombolásod és gátlástalan korrupciós ügyeid miatt buksz meg. Azok még jól is jöttek nekünk, hiszen a gyenge forintnak, a majdnem ingyen magyar munkaerőnek és a vesztegetéseidnek köszönhetően a nagy "cápáink" alaposan belakmároztak ez alatt a 13 év alatt. A multik, a nagy befektetők és az uzsorás-haverjaid is. Ettől még maradhattál volna pár évig, hiszen tudtodon és akaratodon kívül, de az egyik leghasznosabb strómanunk és csalink voltál. Nem azzal volt gond, hogy gyarmati sorba taszítottad a saját hazádat és rabszolga-sorba a saját népedet. Ez nem fog megváltozni a csúfos bukásod után sem... csak új oligarchák lesznek majd a régiek helyett. Azért ér véged a hatalmad, mert sorozatosan rossz lóra tettél. Nagy hiba volt hátat fordítani az IMF-nek. Nagy hiba volt Trianont emlegetni. Nagy hiba volt Trump fényes diadalára fogadni. Biden győzelmével eldőlt a te sorsod is.... Ráadásul azóta is hibát-hibára halmozol. Simán megkajáltad a Merkel-Rutte jó rendőr-rossz rendőr trükköt. Hagytad, hogy kikerülj a Néppárt védelme alól. Putyinra tettél, de ezzel végleg megpecsételted a sorsodat. Alaposan megkönnyítetted a Biden-csapat dolgát.... nem is kellet indokot keresni vagy kreálni. Szolgáltattál te éppen eleget.... titkos alku Putyinnal, a szánalmas, hatástalan NATO- és EU-vétóid, a letelepedési-kötvény biznisz, a kinai hitelek, a türk nagytanács féle nevetséges blöfföd és végül a CPAC-cirkusz. Ez így együtt már túl sok volt... a döntés megszületett. Az akció egy brüsszeli ereszcsatornánál kezdődött és a Hágai Törvényszék előtt végződik majd. Úgy fél év alatt romboljuk majd le a gusztustalan neo-horthysta, félfeudális rendszeredet. Az Európai Ügyészség téged és minden bűntársadat, strómanodat börtönbe küld... a teljes vagyonelkobzást követően. Az alaptörvénynek csúfolt pártalkotmányodat, minden törvénytelen törvényedet és kormányrendeletedet pedig egy csapással semmisítjük majd meg. Az új parlament az idegleines kormány előterjesztése alapján fogadja majd el a semmisségi törvényt és persze az Európai Ügyészséghez történő azonnali csatlakozást is. Sokan várjuk már szerte a világon az ezzel járó fontos feladatainkat.... köztük én is. Szóval lejárt az időd Orbán Vitya, alias Győri Gábor. Véget ér a felcsúti királyság és 1-2 év múlva már a kutyák sem ugatnak majd utánad. Nem segíthet már rajtad sem a TEK, sem a kordonjaid, sem a kevlár-mellénykéd, sem pedig a demagóg hazugságaid özöne. A gusztustalan pávatáncod véget ér. Egyedül maradtál a gyerekkori démonaiddal és a szégyeneddel.... Sic transit gloria mundi! Novus ordo seclorum. Üdvözlettel: dr. Dániel Péter ügyvéd és nemzetközi jogász,hamarosan pedig az Európai Ügyészség egyik magyarországi vezető ügyésze
Vakfolt
2023. június 22. 12:05
Trotyivé le van szarva, alapíthat tőlem akármit.
síróbohóc
2023. június 22. 09:41
Nagyon szép sivalkodás Zsolt! Fel a fejjel, idén lehet meglesz a Lovas DD István emlékdíj!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!