Nem, Árpád, tévedsz, nincs szükség arra, hogy (sz)éplelkű gyerekeket a verbális nihilbe csábíts!

2023. június 22. 08:11

Ne egy jobb sorsra érdemes, kiégett publicista vezesse be őket a nagybetűs (köz)életbe kicsiként.

2023. június 22. 08:11
null
Máthé Zsuzsa
Máthé Zsuzsa
Facebook

„Sok szürreális hírt olvas az ember nap, mint nap. De az utóbbi időszak legabszurdabbja mégiscsak az, hogy kiderült, Tóta W. Árpád főállású cinikus és nihilista, toll-és felforgató gyerekeknek (!) indít lapot. Szerinte szükség van rá.

Nem, Árpád, tévedsz, nincs szükség arra, hogy (sz)éplelkű gyerekeket a verbális nihilbe csábíts!

Szerintem a gyerekek olvassanak meséket, gyerekkönyveket, ahol a jó az jó, a rossz az rossz, ahol a különbség még világos. Mert erre a különbségtételre lehet alapozni egy jó életet, biztos értékrendet.

A morális hozzáállásukat a világhoz pedig hadd alakítsák azok, akikre rá van bízva életük: szüleik, családjuk, tanáraik és azok az élő közösségek, igen, kapaszkodj meg, az egyházak is, ahová tartoznak. Ne egy jobb sorsra érdemes, kiégett publicista vezesse be őket a nagybetűs (köz)életbe kicsiként.”

Kapcsolódó:

Nyitókép: Facebook 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zsolti123
2023. június 25. 18:24
Esetkeg a mandi is fölfigyelhetne rá: Csodálatos interjú Bagdy Emőkével https://youtu.be/hbBHNzlGfpg Hozzászólások: "Ezt a csodálatos interjút minden általános iskola 8-adik osztályában levetíteném. Hála a szerkesztőknek ! A JóIsten éltesse még soká köztünk Professzor asszonyt, Emőkét és adjon Nekünk oly hatalmas erőt és Hitet, melyet Ő mutat számunkra. Köszönöm" https://www.origo.hu/itthon/20230622-bagdy-emoke-interju.html
syphax
2023. június 23. 04:55
tótavé egy aberrált-egzaltált elmebajos baromállat. kábé annyira "'van szüksége" a magyar gyerekeknek az ő újságjára mint egy gyógyíthatatlan infekcióra!!! ami annyit tesz: a JÓISTEN ÓVJON MINDEN(!!!) MAGYAR GYERMEKET AZ ILYEN EMBERI VÉGBÉL-LÉNY MOCSKÁTÓL ÉS SZENNYÉTŐL, mint ez az embernek nem igazán nevezhető pondró!!!
Sulammit
2023. június 22. 22:33
Árpád perverz karácsonyi ajándéka azoknak a gyerekeknek, ráadásul a telefonjukra, akik inkább, olyasmiket olvasnak, mint az Egy ropi naplója c. könyvsorozat. Sosem fogjuk kitalálni, hogy kormányellenes cikkek lesznek a kormányellenes propaganda újságban. Vagy tévednénk? "remélhetően ősszel, de feltétlenül karácsony előtt kerülhet a magyar gyerekek telefonjára.”
Száraz furmint
2023. június 22. 15:55
ez a tóta hogy hasonlít az amcsi helytartóra...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!