Nem hiszem el ezt az állítást

2023. július 28. 07:12

A hazai parlamenti ellenzék nem képvisel olyan erőt, melybe pénzt érdemes pumpálni.

2023. július 28. 07:12
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„A cikk érdekessége, hogy a Mércén jelent meg, és nem a Demokratában vagy a Magyar Nemzetben, szerzője pedig nem a Megafon alkalmazottja, hanem régi antifa és anarchokommunista. 

Nekem amúgy ismerősöm. Mondom neki, amikor ezt elküldte a messengerben, hogy azért nem hiszem el ezt az állítást, mert a hazai parlamenti ellenzék nem képvisel olyan erőt, melybe pénzt érdemes pumpálni.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hangillat
2023. július 28. 18:58
Az amerikai imperializmus-imperialisták, imperialista ügynökök a kommunista éra napi szóhasználata volt. A vezető kommunisták szocialisták, haladárok lettek, a demokrácia-féltő Korányi és társai a mai imperialista ügynökök üzleti érdekek kiszolgálói. Márki zajongó és társai imperialista szolgák, cselédek, lakájok. A többiek nem síkhülyék- földteke vagy inkább globális idióták. A Mérce idiótája ocsúdik- az USA imperializmus maradt annak ami volt.
states-2
2023. július 28. 08:32
Tavaly Orbán a választások éjszakáján mit is mondott. Ja, hogy a komcsik pénzelése Gyuri bácsi legrosszabb befektetése. Azóta kiderült, hogy még annál is rosszabb.
Sany Xepi
2023. július 28. 08:18
🔷No és, ha páran nem hiszik el, akkor mi fog változni? Ki mit hisz egy ember a politikában igen kevés tényező.
Abiondi
2023. július 28. 07:32
Nem megmondtam, hogy bontott csirkét hozzál, bontott csirkét!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!