Megkérem Kardos Andrást, legyen szíves a velem készült interjú teljes szövegét elolvasni

2023. augusztus 12. 14:35

Arra, amit azután ír, ígérem, hogy válaszolni fogok.

2023. augusztus 12. 14:35
null
Puzsér Róbert
Puzsér Róbert
Facebook

„Megkérem Kardos Andrást, aki a Klubrádió weboldalán »A túlmozgásos Puzsér« címmel reagált a Jelen című hetilapban megjelent kijelentéseimre, hogy ha a bírálatomra támad kedve, akkor legyen szíves a velem készült interjú teljes szövegét elolvasni. Arra, amit azután ír, ígérem, hogy válaszolni fogok.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kardos András

Klubrádió

Idézőjel

A liberális kulturális elit démonizálásában sajnos pont ugyanazt csinálja, mint az általa joggal mélyen megvetett Bayer Zsolték.

Nyitókép: Facebook

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
macskusz-4
2023. szeptember 30. 17:37
Zsidóellenes fasz vagy,osztjónapot.
macskusz-4
2023. szeptember 30. 17:34
Ne hergeld.Örüljé, hogy nem fasisztáz le. SZÜLETÉSILEG VAN IGAZA.
Osztap_Bender
2023. szeptember 30. 17:02
Nos, a "kardos" egy ősi magyarországi zsidó fölvett név. Magyar ember viszont nem vitatkozik egy zsidóval. Hogy miért, az megtudható az anti-hasbara irodalomból. Ez a tuzsér vagy buzsér leállt ezzel "kardossal" vitázni, tehát nem magyar ember. Ennyi elég is a világra szóló, nulla értékű és tartalmú hírről.
Zsolt75
2023. augusztus 12. 21:56
Puzsi b+. 2 napja hallgattalak titeket a spiriten. Arról beszélgettetek, hogy a telefontöltők milyen rossz hatásfokkal működnek, mert úgy csinálnak a 220 voltból 5-öt, hogy 215-öt elfűtenek. Mindezt nagy hanggal, és meggyőződéssel. Ne haragudj, de ez után abban a témában sem tudom hitelesnek találni a véleményed, amiben esetleg pont otthonosan mozogsz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!