Kolláth: Schmitt perelhet, de semmi értelme

2012. április 03. 19:28

Az alkotmányjogász az ATV Egyenes Beszéd című műsorában indokolta véleményét az elvett doktori cím kapcsán.

2012. április 03. 19:28

A Semmelweis Egyetem szenátusának Schmitt Pál plágiumügyében hozott döntése az intézményen belül megfellebbezhetetlen, a nemzeti erőforrás miniszternek kezdeményeznie kell az oklevél visszavonását a Magyar Akkreditációs Bizottságnál — ezt Kolláth György mondta az ATV Egyenes Beszéd című műsorában.

Az alkotmányjogász szerint nem megfelelő a jelenlegi szabályozás, mert az eljárást az egyetem nem terjesztheti elő az Akkreditációs Bizottság számára. Kolláth elmondta: a leköszönő államfő perelhet ugyan az elvett doktori cím miatt, de nincs értelme, mivel kizárt, hogy neki adjanak igazat. „Itt a vége fuss el véle” — tette hozzá.

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gabuci
2012. április 04. 12:47
Plagibá nem azért perel, mert itthon be akarja bizonyítani, hogy nem tolvaj, hanem mert a NOB is ki akarja zárni. ez nagyobb vereség lenne neki mint a mostani
tóth mária
2012. április 04. 12:36
ez a kolláth nem százas, az tuti! Ha meglátom, kiver a víz tőle, azt hiszi, hogy humoros? legfeljebb az ATV-n.
states
2012. április 04. 10:10
Őszintén, kit érdekel ennek a (párt)alkotmányjogásznak a véleménye, pláne az ATV-n.
MikkaMakka
2012. április 04. 09:35
nehéz komolyan venni a figurát
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!